Românii au talent, X-Factor, Vocea României … ???

Am asistat anul trecut şi anul acesta că s-o mai petrecut şi anul acesta la început de tot o prăpădenie la nişte emisiuni de televiziune care n-au fost decât un foc de paie. A stat un întreg popor cu sufletul la gură ediţie de ediţie din aceste show-uri de televiziune importate din afară, ca să ce ? au votat de le-au sărit capacele pentru ce ?

Recunosc, am fost şi eu plăcut surprins de anumite momente de la aceste show-uri, dar acum restrâng cercul şi mă duc către câştigători. Culmea, toţi sunt cântăreţi. Ce-au lansat până acum ? porcării! Exact asta! Începând de la Ţuţu Adrian care n-a fost nimic altceva decât un alt rapper dăsta care cântă de jale româniei, apoi am mers la Vocea Nicăierului unde l-am avut câştigător pe cuceritorul Ştefan Stan şi într-un final copilul Andrei Leonte.

Din ăştia trei, în timpul spectacolelor, doar Andrei Leonte m-a surprins plăcut, mai ales la featuring-ul cu Vama unde a rupt tiparele. De primul n-am mai auzit, mă duc pe pagina lui de Facebook să văd că are nişte melodii prea infecte ca să fie ascultate (credeţi-mă, sunt fan al genului urban în general, mai pun la emisiuni şi o fac des, cei care mă ascultă ştiu despre ce vorbesc), de Ştefan Stan am văzut că a făcut un feat. cu Alex Velea – după primele 10 secunde am închis browser-ul cu totul.

Andrei Leonte, ei bine la el mă aşteptam la ceva mult mai mult. Mi-a cântat The Script, a cântat cu Vama la X Factor, iar acum scoţi o piesă pentru Disney Channel pe un beat făcut de Laurenţiu Duţă ? hai frate să fim serioşi. Dacă îmi făceai o piesă numai din chitară acustică, era mult mai bună decât porcăria de acum. Aşadar, ce-au dat aceste show-uri au fost doar alte chestii de marketing, căci oamenii în sine au devenit tot un fel de Connectăr sau Puia, numai că ăştia doi n-au avut nevoie de nimic ca să ajungă sus. Nu s-au milogit de telespectatori că să cânte acelaşi căcat.

Hai să vedem, anul ăsta ce anonimi devin celebrităţi şi apoi din nou anonimi ? sunt tare curios. Oricum, vă spun sincer că aseară la Românii au Talent, n-am putut să-mi iau ochii după tipa cu dansul la bară. Ochii ăia… şi corpul. Aiaiaiai 😀

0 responses to “Românii au talent, X-Factor, Vocea României … ???”

  1. In mod absolut obiectiv, melodia lui Stan este excelenta, acum depinde de gusturi. In rest niste matze miorlaitoare sau latratoare, recte Tutu. Deocamdata pe Leonte nu-l vad ajungand departe. Cel mai probabil dupa un prim album se va duce in necunoscut.
    Nu intelegi rostul? audienta aduce publicitate din care se castiga. Nu mai spun de sms-urile de cate un euro fiecare sau cat au fost. iti dai seama cate mii de romani au votat.
    DAR cel putin la Vocea Romaniei a existat o reala preocupare pentru toti cei care au ajuns pana pe la final. Horia Brenciu si i-a luat prin concertele lui, altora doi de la smiley si moga li s-au facut melodii samd. Cine sa se ocupe de restul de pe la romanii n-au talent? Increzutu ala de prima balerina a Romaniei? Sau Andra care abia isi face muzica ei?

  2. Şi eu am văzut ultima ediţie de la Românii au talent, şi mi-a plăcut. La x-factor nu m-am uitat niciodată, şi Vocea României mi se pare un show interesant.

  3. Hm..despre Adrian Tutu nu as vrea sa mai aud. 🙂 Despre Stefan Stan..cred ca o sa auzim in curand si sunt sigur ca o sa ne surprinda. La x-factor nu m-am uitat, recunosc.

    Sa vedem ce talente mai ies la iveala anul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.