Să mai tăiem o prejudecată de pe listă

Ai mei ce spuneți ca brazii, vin în întâmpinarea voastră cu un mesaj în spiritul celor anterioare, știți voi, mesaje dintr-acelea în care ar trebui să acceptăm anumite lucruri în viața noastră și să tăiem cât mai multe prejudecăți de pe listă.

În acest spirit, vă mai propun „uciderea” unei prejudecăți, aceea în care judecăm oamenii doar pentru că nu sunt așa cum i-am dori noi. Recunosc, în al meu trecut cam naiv, am fost la rându-mi în rând cu lumea, iar acum trezindu-mă din rând, ridicând capul, văd mai bine, văd mai clar.

Este vorba despre Marșul Diversității, despre comunitatea gay, despre oamenii care sunt atât de respinși de societate pe motive subiective, total neclare. Am învățat să accept, am învățat să trăiesc alături de fel de fel de persoane, iar dacă cineva așa se simte bine, apăi să-și trăiască viața liniștit și să fie lăsat în ordinea sa.

Dezbatere publica Gay Pride

E timpul să mai tăiem, așa cum am spus, o prejudecată de pe listă. Cea în care suntem împotriva cuiva doar pentru că e „pe invers” față de noi. Să fim serioși. Cu acestea fiind zise, vă invit să luați parte miercuri, pe 11 iunie de la ora 18.30 la o dezbatere publică pe tema „Este parada Gay Pride încă necesară în România?”.

Locul desfășurării evenimentului este Impact Hub București, iar invitați sunt Ana Ciutu, Valentin Simionov și Dragoș Preda alături de participanții din cadrul competiției Closer2Oxford meets Diwanieh. Mai multe informații găsiți pe pagina evenimentului de pe Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.