Să-mi mai omor timpul

Articolul ăsta e neutru, nu cred că are un subiect principal, deci hai să fie şi el aici, asta numai pentru că vreau neapărat să-mi mai omor din timpul meu, nu că n-aş avea altceva de făcut, teoretic ar trebui să mai învăţ pentru testul de azi de la M3, dar o să mai repet şi acolo după ce termin aici. Că tot sunt la pierderea timpului, voi cum vă pierdeţi timpul ? adică ce faceţi ca să evitaţi să faceţi ceva ce nu vă place ? – ieşiţi afară ? citiţi ? mai exact ce ? – eu nu vă pot spune că stau pe blog să-mi pierd timpul, fiindcă nu prea o fac. Articolul ăsta e mai mult o excepţie şi mulţi mă vor lua la roşii şi cartofi fiindcă nu sunt vai Doamne “blogger” şi fac articole la umplutură, ştiti replica ? – se mai întâmplă :D.  Ca să răspund la rândul meu la întrebările de mai sus, probabil ies afară, o plimbare sau cel mai sigur stau pe calculator, asta ca să evit din timpul meu pentru şcoală, ceea ce este total incorect pentru o viaţă de elev.

Acu că am răspuns, vreau să le vad şi pe ale voastre, aaa şi mai vreau să mulţumesc persoanelor care s-au dat cu subsemnatul la articolul precedent şi au spus ca le place thema, vă mulţumesc, însă sincer mie nu prea .. acu să nu aşteptaţi să o schimb, rămâne aşa fiindcă nu am timp să mă ocup full de blog, cu o thema trăznet şi traducere în limba romnână.

Plec la Sibiu duminică în drumul meu cam prin toată ţara, fiind dansator sportiv de performanţă. Trebuie să particip la concursuri, pentru a strânge puncte şi a avansa mai departe la o clasa superioară de dans. Aşadar, urmatorul concurs se numeşte “Cupa Hermannstadt”, mai exact Cupa Sibiu pe româneşte şi se desfăşoară la Sala Transilvania. Intru pe ring după programul competiţiei, pe la 11-12 şi mai intru o dată pe la 2-3 după-amiaza, cam aşa. Sper să obţin un rezultat mare la latino.. pentru necunoscători, este un stil de dans, iar în dans există două stiluri : dansuri standard şi latino-americane. La standard sunt mai praf, la latino-americane mai am nevoie de nişte puncte pentru a ajunge în clasă C. Cred că mi-am omorât timpul destul acum, vă las, să aveţi o zi bună !

Later : Am revenit la Mainstream, cealaltă era prea big.. scuze Alex, oricum mersi de ajutor !!

0 responses to “Să-mi mai omor timpul”

  1. Sper sa strangi destule puncte (nu sunt prea familiarizata cu regulamentul din dansul sportiv), oricum, mult succes!

    Cand vreau sa evit sa fac ceva ce nu-mi place (spre exemplu, tema la fizica :D), imi imaginez ca ma plimb cu bicicleta pe undeva unde e cald si liniste (pentru ca tot tre’ sa-mi fac tema) 8-|
    Daca nu e vorba de teme, atunci ma plimb cu muzica in urechi.
    .-= Cristina a scris pe blog : Prostia doare, altfel de ce urla cainii rosii? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.