Haideți să oprim check-inurile de prost gust

Un obicei pe care eu nu-l ador deloc când intru pe Facebook și văd la unele persoane ce folosesc această rețea. Dacă aș sta să mă gândesc, nu mi-ar lua mult să mă decid în a închide ochii și a spune: eh, asta-i lumea, n-ai ce-i face. Păcat pentru voi că eu nu prea închid ochii la așa ceva. Îmi place să mă iau de orice lucru ce nu mi se pare în ordine, ba chiar ce mi se pare penibil.

Din punctul meu de vedere aș încerca în vreun fel să stabilesc câteva persoane pe regiune care să se ocupe de locațiile de acolo. De asemenea recomand ca deținătorii de business-uri pe Facebook să-și revendice locurile și eventual să apeleze la Facebook pentru ștergerea celor create inutil. Credeți-mă, să ai X Pub și X Cârciuma Băjeților nu-i una și aceeași. Îți lasă un gust amar prosteala aceasta de doi bani.

Lumea încă nu a înțeles ce înseamnă un check-in, când trebuie să-l dai, cum trebuie să-l dai. De ce aș desemna niște persoane care să se ocupe de locațiile din anumite zone? În primul rând acestea ar exista într-un mod oficial și ar fi mult mai ușor de găsit în momentul localizării de pe mobil. În al doilea rând s-ar ține evidența mult mai ușor a acestor locuri și s-ar elimina check-inurile inutile la aceleași locații sub o altă formă (de cele mai dese ori mai cocălărească).

Să ne trezim puțin, să citim mai mult, pentru că documentarea e cheia. Știu că se poate, în special în cazul celor care nu sunt proști, dar au obiceiul PROST de a se preface. De asemenea n-am vrut să par atât de drastic în articolul însă, ci mai mult înțeles. Am început să modific câteva locații din Pitești, însă credeți-mă, e fără rost, de aceea acest articol sper să vă facă să înțelegeți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.