Săptămâna viitoare #schiem

Băi, ce mama mă-sii nu pot găsi și eu un wallpaper HD ca lumea… în fine..

Săptămâna aceasta ce vine îmi iau băgăjelul și, așa cum v-am spus și-n acest articol, plec în tabăra pentru bloggeri #schiem. Din câte văd, zăpadă mai este cât să mai învățăm și noi una-alta, cel puțin dacă văd bine, altfel merge și pe iarbă cu extra-efect în contactul cu pământul.

schiem-2014-posterSunt super-încântat de oportunitatea aceasta și țin să-i mulțumesc lui Toma pentru invitație. Altminteri, n-aș mai fi aflat cum stă treaba cu eu și muntele, neîmpăcați de când mă știu. Că tot s-a ivit ocazia, poate se schimbă ceva între noi, de data asta.

Să vă spun oamenii faini cu care merg în această tabăra #schiem organizată de Toma și Brylu: Mircea Panaitescu, Gabriel Oană, Mugur Pop, Ivo Bobal, Alex Damian, Cosmin Tudoran, Doru Panaitescu, Vlad Ilaș și Bogdan Epure. Va fi interesant, mult prea interesant. De mers, mergem la Arena Platoș unde vom și învăța să schiem.

Aplicația iRewind de la Orange va pune camerele pe noi ori de câte ori vom dori noi asta. Adicătelea te poți filma cu ajutorul smartphone-ului în timp ce cobori pe pârtie. Smartphone-ul tău, cu GPS-ul activat, prin aplicație, va îndrepta camerele de pe pârtie pe tine și te va surprinde de-a lungul coborârii.

Eu is interesat de ea, sper să n-o dezamăgesc și să mă prindă rostogolindu-mă pe pârtie atunci când vreau și eu să arăt lumii ce-am învățat. Și dacă nu, mă prinde la ceilalți în cadre, da, da, eu voi fi ăla ducându-mă peste cap prin spate.

Hai că nu-i dracu așa negru, ne auzim pe parcurs pe Instagram și Facebook cu poze și pe Twitter cu actualizări de ultim moment. Țineți-mi pumnii la cât mai puține căzături.

———-

#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe RinnePensiunea Rafael și Buonavista

0 responses to “Săptămâna viitoare #schiem”

Leave a Reply

Your email address will not be published.