Scrisoare de Crăciun

E din nou Crăciun, asta înseamnă încă o iarnă şi încă un an ce se pregăteşte să plece în trecut. Am lângă mine un pahar specific băuturilor selecte, însă în el îmi ţin o picătură de suc natural, mă simt aşa bine. Încă o dată partea ironică, bolnavă a mea s-a aşezat pe scaun, în faţa tastaturii să vă scrie un nou articol total aiurea. Pentru că plictiseala a fost la înălţime în această perioadă (de altfel bună pentru antrenament la frecat menta), internetul mi-a oferit multe lucruri de văzut.

Pe lângă tradiţiile ciudate din România văzute şi spuse la emisiune, am mai avut parte şi de alte lucruri sublime. Cum ar fi… citirea statusurilor şi a stărilor pe Facebook. Hahaha noo shit, chiar m-am distrat, pe bune vă spun. Cu toată plictiseala, amorţeala, cheful de nimic, între 2 misiuni la Singularity, a fost chiar un lucru ce-mi oferea o stare de bine. V-am scris pe pagina blogului de pe feisbuc, că încă o dată mitul relaţiilor de sărbători se împlineşte, dar mi-am dat seama apoi că nu a fost aşa. Nu stiu care dintre ei (el sau ea) nu a mai avut bani pentru cadourile de Crăciun şi a decis să renunţe, eventual să revină în seara de revelion sau chiar după 1 ianuarie. Astfel pagina de “acasă” a feisbucului meu drag s-a transformat într-un război de relaţii.

Gheorghe nu mai e cu Elena (3 people like this / comentarii : de ceee măăăă ? :(( ) aaa mai las-o şi aşa. Statusurile prietenilor mei din lista de messenger sunt absolut superbe, numai bune de făcut caterincă; adică de genu : “doaree” sau “tee iubeeesc” sau “nu te mai suport” plm acum.. fiecare cum îi arde de Crăciun (fiind şi-n post, cred că aş putea înţelege ultimul citat). De asta îmi place situaţia mea actuală, e numai bună de carieră, bani solo şi umblat peste tot fără întrebări de genu “unde ai fost? ce ai făcut ?” oricum n-o să ajungă femeia să-mi pună mie vreodată astfel de întrebări (da da da.. ştiu ce vorbesc).

Bună-i salata asta beouf.. aa ce ziceaţi că v-a adus moşu ?

0 responses to “Scrisoare de Crăciun”

  1. Ghici ce, nu am primit nimic de Crăciun, nu am avut la status ceva gen Crăciun fericit şi alea alea şi nu am avut un Crăciun supermegagenial. Tu ce’ai primit de Crăciun? =))

    • pai draga andreea iti pot spune ca nu am primit in ziua craciunul cadourile, le-am primit incepand cu 20 decembrie pana pe 24, deci pe 25 le-am savurat (cica). oricum, te felicit pentru reusitele cu statusu, iar la faza cu craciunul si la mine a fost la fel..

    • aaa pai de ce ma nu mai vine ma ? 🙁 inteleg ca s-a scumpit benzina.. da’ totusi 😕

Leave a Reply

Your email address will not be published.