Serbările Timişoreana Piteşti – Ziua 1

Am fost la Serbările Timişoreana Piteşti aseară. A fost senzaţional, e tot ce spune într-un cuvânt. Foarte multă lume, sonorizare de nota 10, oameni de acelaşi gen. Am ajuns la locul întâlnirii găştii Facebook la ora 20:00, care de asemenea fusese şi anunţată. Ne-am strâns în jur de 16 oameni (cu tot cu mine) şi ne-am distrat maxim.

Pozele vor apărea pe Facebook ceva mai târziu, deoarece până la ora asta nu am reuşit să fac rost de ele. La ora 20:20 eram în Piaţa Vasile Milea, dacă nu cumva puţin mai târziu de 20:20. Am fost luaţi pe nepregătite deoarece la momentul în care ne-am ales locul (undeva în faţa scenei), Maestrul Berar deja anunţa Viţa de Vie.

În nici două minute, trupa deja îşi începea recitalul. Lumina de afară parcă strica puţin atmosfera, parcă toată lumea aştepta noaptea pentru a se dezlănţui. Bineînţeles că după câteva halbe de bere şi uşor lăsarea nopţii, toată lumea începea să sară şi să dea din cap. Nu mă aşteptam sincer să văd în Piteşti, atâta lume cu gusturi muzicale către rock.

Spuneam că sonorizarea a fost ok, berea a fost ok, atmosfera a fost super ok. Am vorbit cu cei din gaşcă, mi-au confirmat faptul că s-au simţit foarte bine, iar eu am fost extrem de mulţumit. Nu am stat foarte mult să dezbatem subiectul Facebook, puţin decât la întâlnire. Când am ajuns la concert, deja lucrurile stăteau altfel, eram toţi duşi de muzică.

Cargo spre seara a încins rău atmosfera în Piaţa Vasile Milea cu muzica lor atât de veche şi totuşi atât de bună. E ceea ce Piteştiul zic eu avea nevoie. M-am săturat atât de mult de bâlţâielile aiurite din cluburile piteştene, încât acest weekend rock e mai mult decât o simplă gură de aer.

UPDATE, VEZI :

Se pot găsi diferite repetiţii în acest articol, de asemenea nu este unul prea bun deoarece nu mă pricep să fac recenzii. Încă încerc să-mi revin de aseară.

0 responses to “Serbările Timişoreana Piteşti – Ziua 1”

  1. de obicei vita de vie are sunet bun in aer liber ca-s pretentiosi. daca nu se aude bine, nu canta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.