Și America-i frumoasă

By | Gânduri

și-america-i-frumoasă-timelapseChiar dacă prin multe decizii ne devine antipatică. Să lăsăm acestea deoparte, căci nu ne interesează pe noi aici. De azi s-au schimbat nițel orânduirile. O să vă ofer din ce în ce mai multe lucruri frumoase, lucruri creative, lucruri din care vă puteți inspira sau relaxa. Mă nișez? Poate, iar între noi fie vorba, urăsc acest cuvânt..

Cu acest articol debutează o nouă categorie pe blog și anume „Văz monstruos”, această sintagmă care nu vine din altă parte decât de la I. L. Caragiale și a sa Grand Hôtel „Victoria Română”, o scriere scurtă, frumoasă pe care vă invit oricând s-o citiți. De ce așa? Pentru că mă voi baza foarte mult pe artă vizuală în categoria aceasta. De la filmulețe pline de creativitate, artă și inspirație până la tablouri celebre sau chiar cărți despre artă vizuală.

Prin urmare, mai multă creativitate, mai multă artă, mai multă inspirație, relaxare, mai mult spirit. Iar cum să ne începem mai bine ziua decât printr-un timelapse nu demult realizat, promovat de National Geographic și tare plăcut de mine. Are relaxare, are dorință, are inspirație. Prin urmare, vă doresc vizionare plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published.