Şi sfârşeşti uitându-te cum zboară

By | Spuneri

Una din cele mai tari părţi ale vieţii este atunci când ai o şansă, nu contează că şansa aia e un lucru, o persoană, un eveniment (eu merg pe mâna persoanei acum), tu o iei la mişto şi sfârşeşti uitându-te ca broasca la barieră. Nu mai are rost să-ţi spui “Doamne ce prost am fost” fiindcă trebuia să te gândeşti de pe atunci că poţi fi prost sau deştept. Întotdeauna gândeşti înainte de ceva care necesită o decizie, nu faci totul ampulea fiindcă s-ar putea să sfârşeşti urât. Sunt destule persoane la care am întors spatele şi care la final au câştigat, sunt destule persoane care mi-au întors spatele şi am câştigat, contează momentul, locul, creierul tău, sentimentele tale, nu p%%a ta care o ţii în mână în buzunar şi te gândeşti la ce film pr0n te mai uiţi azi. Trebuie să profiţi de şanse, fiindcă majoritatea sunt bune, majoritatea vin în ajutorul tău, muritor de rând. Majoritatea sfârşesc cu injecţia în vene, cu cuţitul în gât, afiş pe bulevard, lamă-n vene şi aşa mai departe, asta fiindcă nu au fost în stare să profite de şanse, fiindcă au decis ce e mai corect, iar corect vreau pus între ghilimele. Cu siguranţă nu e om pe aici prin preajmă care să nu fi călcat strâmb, apoi să revină la sentimentele cele bune, dar să nu mai aibă ce face. Ai simţit când totul era pierdut ? ai simţit când nu mai puteai face nimic, nu ? hai să zicem că da, atunci consideră ca ai pierdut o cursă, nu neapărat întreg campionatul să zic aşa. Sunt multe altele de câştigat, Hamilton e prea bas la aşa ceva, nu-ţi pune probleme, ai drum liber. Contează ca tu să ştii să mergi pe drumul corect, drumul corespunzător cursei, corespunzător campionatului, altfel te întâlneşti cu Mister Coasă îmbrăcat în negru, şi-l întrebi :

– Ce faci frate aici ?

– Am venit să.. ştii tu..

– Să ce ? să mă iei, nu ?

– Păi da, dar mai repede că m-a chemat mama la masă.

Tu decizi dacă vrei să sfârşeşti campionatul pe podium sau să-l sfârşeşti campionul din coadă cu o sticlă de cola în mână, o ţigară în gură, capul spart şi futut de lume-n gură.

0 Responses to " Şi sfârşeşti uitându-te cum zboară "

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Anghel Adrian, Anghel Adrian. Anghel Adrian said: Şi sfârşeşti uitându-te cum zboară http://goo.gl/fb/0YWhS […]

  2. Manciu says:

    Super articol frate, cam asa e, fiecare trecem prin momente deastea si toti vrem pe podium, dar acolo nu sunt decat 3 locuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.