Site de găzduire de documente sau stick USB ori e-Mail?

By | Spuneri

În ultima vreme, prin online, tendinţa site-urile de găzduire de documente Word, Excel şi PowerPoint a crescut, tot mai multe apărând şi arătând tot mai multe semnale user-friendly prin care ne invită pe noi ăştia de mai prezentăm să ne ducem lucrările pe site-urile lor pentru a le avea 24/7 oriunde ne-am duce. Site-uri precum prea cunoscutul SlideShare, Box, GroupDocs şi aşa mai departe.

Aceste site-uri, practic, vin pentru a ne ajuta să urcăm pe internet prezentările şi lucrările pe care le facem pentru un anumit eveniment sau chiar pentru şcoală, însă ne e prea lene să ne cărăm cu stickul USB sau în cazul în care îl uităm acasă. Bineînţeles că în mod direct intră în război cu ultima variantă spusă şi cu e-mailul, care, rămâne după părerea mea, cel mai sigur loc de a-ţi urca documentele şi prezentările pe internet.

Acum aş vrea să aud şi părerea voastră. Aţi folosi aceste website-uri pentru a urca documentele şi prezentările .ppt? sau aţi merge pe varientele clasice, dar sigure precum stickul USB şi e-mailul?

0 Responses to " Site de găzduire de documente sau stick USB ori e-Mail? "

 1. Scraf says:

  Eu folosesc o extensie pentru suita Office. Cand dau salvare unui document, automat se uploadeaza pe Google Docs. Este mult mai usor decat sa copiez eu manual fisierul in Box sau in folderul de backup de la Dropbox.

  • Adi says:

   Hai ca mai zic cu Google Docs cum mai e (desi cu noua politica de confidentialitate m-a bagat in ceata), dar Box clar nu, in special ca pun ei accentul ala pe securitate. Dropbox mi se pare putin inutil, adica nu o sa-mi urc eu pe acolo fisierul cu speranta ca celalalt calculator pe unde ma duc eu la prezentare o sa aibe Dropbox si-o sa-mi permite sa umblu sa-l descarc. Daca nu e asa, te rog corecteaza-ma.

 2. Yamasha says:

  Intotdeauna urc pe VPS sau pe mail, e mult mai sigur asa…

 3. Paul - spune says:

  Pe stick. Oare pe astfel de site-uri enumerate mai sus, risc sa imi citeasca cineva documentul ?

  • Adi says:

   Eu zic ca risti, poate mai putin daca ai acces privat la acel document (site-urile acestea de sharing ofer posibilitatea de a nu publica articolele), dar n-ai de unde sa stii ce admin se gandeste-te sa se uite pe acolo pe la tine. De aceea eu apelez la e-mail sau stick USB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.