Social Media Newsweek #12

Social Media Newsweek #12

În noutățile de azi din social media, vă anunț prieteni că s-au întâmplat multe chestiuni interesante despre care merită să aflăm.

Prin urmare, cum n-avem timp de pierdut, intrăm direct în pâine.

Din teren

După multe lupte seculare, lui Trump i-a fost ștearsă postarea pe Facebook cu informație falsă legată de coronavirus. De asemenea, el și echipa lui de comunicare au fost banați și de pe Twitter de la a mai posta o periodă. Ce vremuri.

Video, video și iar video. Facebook a lansat o serie de clipuri prin care discută produsele lor axate pe video și procesul de dezvoltare al acestora.

Updates în ceea ce privește statisticile pe YouTube. De acum, creatorii de conținut pot vedea statistici în timp real, precum și câți bănuți fac la mia de vizualizări. De asemenea, de acum există statistici și pentru YouTube Stories.

Să știți că pe Twitter se vorbește foarte mult despre gaming. Gen, atât de mult încât s-a stabilit un record pe conversație. Mă rog, nu că s-ar întâmpla în România sau ceva…

Zuckerberg, după ce a depus jurământ în fața judecătorilor că nu minte și că nu fură chestii de la alte aplicații, apoi a zis că ba nu, fură, că ce să facă.. acum o face din nou. Instagram lansează Reels, copie după TikTok Reels. Clonă. Cum vreți să-i spuneți. Odată cu asta s-a schimbat și interfața de Stories pe iOS și Android.

Google mizează mult pe audio advertising în viitor și creează o zonă specială în marketplace-ul lor, pe Display & Video 360 pentru audio. Se pare că nu doar podcasturile sunt în creștere în perioada asta. Unii vor și alte zone.

Boicotul unora dintre marile companii la adresa Facebook continuă din pricina măsurilor inexistente în platformă pentru combatarea rasimului, discriminării și a fake news. Iată și câteva din ideile pe care Facebook ar trebui să le scoată din toată acțiunea asta.

În 45 de zile e posibil ca TikTok să fie banat din Statele Unite. E de urmărit prin prisma efectului pe care îl va avea acest lucru asupra aplicației, a conținutului și numărului de utilizatori.

Resurse

6 chestiuni bune de știut pentru branduri și creatorii de conținut atunci când vine vorba de IGTV ads.

Câteva metode foarte bune pentru clipuri fără sunet cu uz în social media. Practic cum să atragi atenția cu ele.

Idei de la brandurile mari care deja s-au activat tare pe Instagram Reels.

Un ghid de introducere pentru Instagram Reels.

EXTRA

După omul alb, vine tare din spate AI-ul alb, hetero.

S-au scurs pe internet vreo 20GB de documente interne de la Intel. Și Intel nu crede că au fost hăckuiți.

Snapchat încearcă să facă tinerii să meargă la vot prin diferite stickere și filtre interactive în aplicație. Fighting the good fight.


Asta e tot, prieteni. Ne auzim săptămâna viitoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să te abonezi și vei fi primul care află, direct din inbox:

Leave a Reply

Your email address will not be published.