SONDAJ : Ce facem cu gripa porcină ?

În acest articol, vă ofer un sondaj de opinie în legătură cu gripa ce a pus stăpânire pe întreg globul. Văd măşti de protecţie pe stradă, în liceu, iar cu toate astea, concluzia tuturor este doar : “sunt la modă”. Apoi dă-o dracu de modă mă, că nu e de joacă cu gripa asta, sau părerea voastră este ? aştept şi vot şi părere din partea voastră.

[poll id=”4″]

0 responses to “SONDAJ : Ce facem cu gripa porcină ?”

 1. @ Daniel : Intrebarea mea ar mai fi, o sa reusim sa scapam vreodata definitiv de virusul asta ? 😕

 2. Am ales ultimul raspuns. Mai bine sa lasam gripa porcina pe locul 2, deoarece ce pui in gura e pe primul lucru. Fac si eu ca Puya: “Lasa ecologia, imi e foame”.
  Manipuleaza si astia de la TV lumea in speranta ca o sa uite de criza. 😛
  Si in Romania sunt probleme mult mai grave. Gripa porcina trece ea, la fel ca si aviara.
  .-= Inocentul a scris pe blog : Muzica de relaxare sau cum sa uiti de griji pentru o ora =-.

 3. Am scris si eu ceva de genul. Am inteles ca vor sa diminueze din populatia globului, pentru ca e prea multa, si consuma prea mult. Cam asa ceva. Acum fiecare trage concluzii diferite.
  .-= Lungu Alin a scris pe blog : Plictisit, saturat. =-.

 4. Eu cred ca se face prea mare tam-tam cu gripa asta. Da e epidemie, e contagioasa, bla bla, dar eu personal nu cred ca o sa mor de porcina si nici nu imi fac vaccinul ala.

 5. mai…in mod normal ar trebui sa ne ingrijima cat putem de mult si sa ne ferim. asta daca nu vrem sa murim cu totii cum zic ceilalti:)

 6. o sa treaca ma ea , se face mai mult tam-tam decat trebuie . :-j
  eu nu cred decat ca e sfarsitu` lumii in 2012 :)) 😀

 7. am pus “murim cu totii”, vad ca institutile statului nu fac nimic sa ne protejeze. ma rog cica ne inteapa prin decembri, dar sar putea sa fie prea tarziu

Leave a Reply

Your email address will not be published.