Spam în cutia poştală

By | Gânduri

Credeaţi că nu există, nu ? – uite că există şi încă la greu. Astăzi, când am ajuns acasă, am trecut pe lângă cutia poştală să verific ce a venit mai nou, gen facturi şi alte înştiinţări (ceva normal). Ei bine, nu mare mi-a fost mirarea, recunosc, însă de data asta m-am hotărât să scriu – am găsit cutia poştală plină cu 3 fly-ere de acelaşi fel.

Ok, nu vă supăraţi pe mine (voi ăia care distribuiţi), nu vi se pare că sunteţi un pic cam proşti ? adică, văd o dată fly-erul cu o zi înainte, apoi văd de 3 ori acelaşi flyer în cutia mea poştală. Adică să fim serioşi, chiar atât de rău trebuie insistat ? nu se înţelege o dată mesajul ?

De obicei, în scara blocului meu, fiindcă nu există interfon (vecinii sunt prea bătrâni pentru aşa ceva, iar statul pe bancă la bârfă e sportul preferat), oamenii care împart lucrurile ăstea, le aruncă pe un calorifer aflat sub cutiile poştale. Fac o mizerie imensă, iar uneori îşi mai aruncă şi pachetele de ţigări sau batoanele de ciocolată (ălea le mai lasă uneori chiar în cutiile poştale). Acum înţeleg că vor să scape de ele cât mai repede să zică că şi-au făcut treaba pe ziua respectivă, dar scuzaţi-mă, punând câte 10 într-o cutie poştală nu rezolvaţi nimic.

Serios va trebui să trag de vecini pentru un interfon, cel puţin cu cutiile poştale şi de sărbători e dezastru.

0 Responses to " Spam în cutia poştală "

 1. whatafy says:

  Ti-a lasat mai multe sa scape odata de hartii. Tu ce crezi? Cel care distribuie ii pasa lui ce faci tu? Ca te intereseaza sau nu? El vrea sa scape cat mai repede atata tot. Dar nu zic ca nu e enervant ca si eu ma enervez.

 2. Zoly says:

  Whatafy are dreptate. Ei se grabeasc sa distribuie hartia. Bine, la fel de usor putea sa le arunce la o ghena de gunoi decat sa iti puna tie 3 in cutia postala…

 3. Bogdan says:

  :)) dezaboneaza-te daca poti :))

 4. mvphotomag says:

  Zilnic gasesc 313141 de flyere in cutia mea postala si totusi nu inteleg dc pt ca nu stau la 1 sau la ultima cutie ci undeva in mijloc , dar de fiecare data cei care le impart le arunca la mine pe toate.Au fost dati cand am aruncat si facturi pt. ca am bagat mana crezand ca’s flyere si de nervi le’am aruncat sau rupt.
  Salutari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.