Spermaggedon: o altă apocalipsă

Spermaggedon: o altă apocalipsă

Cu titlul ăsta mă aștept să rupt pe SEO printre conspiraționiști. Vă anunț cum prind primul surge de trafic din Google. O să am grijă prin litere. Cum ar fi:

spermaggedon apocalipsă sfârșitul lumii count down

Ăsta sunt cuvintele cheie ale noului episod de podcast în care, premieră, mă veți auzi doar pe mine cu veleitățile mele de anchor man.

Mi-am făcut o foaie în care, modificând episodul, mi-am trecut cam tot ceea ce s-a discutat în episod. De la o invitație (despre care scriu și mai jos) până la ultimele noutăți din țară și lume, noi recorduri românești, despre vaccinare și pandemia din RO, protestul de la metrou și evident subiectul principal.

Ce e cu spermaggedon?

E un studiu făcut de specialiștii în medicină reproductivă, adică Shanna Swan & co în care s-a descoperit această problemă la care nu cred că e gândea nimeni realist.

Aici se poate găsi cartea cu întreg studiul savantei.

Există și un documentar făcut de National Geographic pe tema asta și chiar nu durează mult. Faza e că lucrurile nu stau întocmai pozitiv, iar specialiștii sunt realmente îngrijorați.

În podcast aflați mai multe despre cauze, ce putem face etc.

Invitație

Am zis că vă lansez și-o invitație. Următorul meu episod aș vrea să fie mai special și să fie cu 2-3 dintre voi.

Vreau să vorbim sincer cum stăm după un an și ceva de pandemie. Cu mintea, cu trupul, cu munca, cu casa, în general cu viața.

Am văzut foarte multe reacții în urma ultimelor restricții anunțate și aș vrea să stăm puțin de vorbă. Scrie-mi la hello@adii.ro dacă vrei să iei parte la discuție într-o miercuri seară, după 19:00.

Invitația o fac eu, pe Zencastr, online & audio-only. Tot ce ai nevoie e de o pereche de căști și un microfon să ne auzim și vorbim bine.

Te bagi?

Episodul poate fi ascultat mai jos, dar se mai poate asculta și în:

Dacă ți-a plăcut episodul, nu uita să dai și tu un follow pe Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts sau Deezer sau unde asculți tu. Mă ajută mult să pot continua treaba asta.

Și dacă ai idei de subiecte sau vrei să vorbești ceva mega-important la podcast, scrie-mi la hello@adii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.