Sunetul de miercuri #7

Probabil mulţi dintre voi nu vă aşteptaţi să ajung aşa departe cu chestia asta, însă cum sunt un iubitor de muzică, nu mă pot lăsa şi nici nu cred că se va pune această problemă prea curând. Ok, anul acesta multe trupe dintre cele pe care le ascult vor scoate materiale noi, iar cam lunile acestea aprilie-mai-iunie sunt cele mai active. Am de unde alege, însă aş vrea să pun puţin melodia într-o paralelă cu starea mea de spirit şi de ce nu, puţin şi cu lumea din jurul meu. De aceea, astăzi vă prezint o trupă cu un nume mare. Spun “mare”, deoarece numele chiar indică aşa ceva – We are the Oceanse numeşte trupa. Este bineînţeles cum v-am mai obişnuit sau dacă aţi observat şi în celălalte articole de genul, o trupă britanică. Sunt 5 oameni în această trupă : Dan Brown, Liam Cromby, Jack Spence, Alfie Scully şi Tom Whittaker. Trebuie să recunosc că este o trupă recent descoperită de mine, iar în concurenţă pentru un articol pe blogul meu au fost cu cei de la The Blackout, care au lansat un nou album FOARTE BUN, care se numeşte Hope. Cum spuneam, melodia pe care v-o prezint astăzi este ca o paralelă la starea mea de spirit şi de asemenea la lumea ce mă înconjoară. Încercaţi să puneţi accent pe versuri şi pe linia melodică foarte puternică (mai bine zis, plină de energie).

0 responses to “Sunetul de miercuri #7”

  1. @ Val33ntyn : Ma pana la urma eu vreau sa arat si ce mai ascult eu, deci pe undeva gusturile nu se discuta. Ori iti place, ori nu-ti place 😀 – totusi, pe langa ce se asculta in romania la ora actuala, melodia asta macar are un mesaj.

  2. eu ascult cam orice dar… fiecare e cu parerea lui, mie unul imi place dar nu as asculta mereu hard… mai asculti si ceva mai simplu si mai linistitor uneori 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.