Sunt blogger oficial la PR Forum 2015

By | La aer liber

Cred că-i primul titlu cu iz de laudă pe care-l utilizez vreodată într-un articol pe blog. Și nici prost nu pot să spun că mă simt făcând asta. Pe principiul baby steps am niște obiective de atins în evoluția mea ca blogger și om, iar să fac parte dintr-un grup de oameni aleși ca bloggeri oficiali ai acestui eveniment, nu pot decât să mă simt mândru. Să simt că am atins o bornă și că sunt pe drumul cel bun.

Iar parte a acestui drum este și evenimentul acesta unde vin o groază de oameni de calitate din domeniul PRistic gata să ne învețe cu ce se mănâncă și mai mult de atât: tactici și idei noi, cum funcționează PR digital, creativitate că-i nevoie mare de ea sau conceperea unei povești de brand.

Înscrierile se fac pe pagina aceasta (da, încă mai aveți timp).

Aștept cu nerăbdare ziua de joi să aud cât mai multe lucruri utile, să le trec pe caiet, să le împart cu voi și să le utilizăm pe viitor cum trebuie.

Prin urmare, joi pe 26 ne dăm întâlnire pe Twitter cu hashtagul #PRForum15 unde o să vă ofer actualizări live de la conferință. Dacă veniți la eveniment, bem o cafea, dăm de-o vorbă, că așa-i frumos. 🙂

PR Forum este un eveniment organizat de Evensys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.