Sunteți pregătiți de Summer Well 2015?

By | La aer liber

Weekendul ce tocmai vine va avea loc pe Domeniul Stirbey festivalul Summer Well. Un festival nișat, pe indie, care a ajuns la ediția a V-a.

O modificare pe care eu ma uitat s-o fac în articolul de prezentare a trupelor este cea în care Dan Croll a fost înlocuit de Sohn. Eu eram curios să-l văd pe Dan live, dar nici Sohn nu sună rău, așa că orice modificare spre bine.

Curios în mod expres sunt de Jungle, Foals, Circa Waves și The Maccabees pe care nu i-am mai văzut niciodată live, dar de care am avut plăcerea să mă bucur văzându-i live online pe la Glastonbury sau Reading & Leeds. Au făcut o atmosferă incredibilă!

De apreciat este faptul că la această ediție o să avem pahare reutilizabile în schimbul unei garanții, care ar fi un jeton. Mie-mi convine, e mult mai ok să ții un pahar cu care să-ți faci refill. Bine, e puțin greuț că te cari cu el după tine, dar pentru mai multă curățenie și grijă de natură, e frumos.

Ce-o să mai fie distractiv va fi tunelul Amococo prin care te vei putea învârti și pierde și regăsi și pierde din nou prin luminile colorate dinăuntrul lui.

Gata, io am spus ce-am avut de spus. Acum să lăsăm scurtul timp care mai e să treacă și să ne bucurăm de festival sâmbătă și duminică.

Lets summer well! Bilete se mai pot lua de aici sau aici sau aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.