Surprise Fail

Sunteţi fani ai unei trupe şi pe Twitter, trupa respectivă anunţă o surpriză, pe un site, la o anumită oră. Ei, eu n-am văzut niciodată oamenii ăştia să se pregătească pentru surpriza aia. Fac un site cu un bandwidth puţin special parcă pentru a enerva.

Eu chiar nu înţeleg, dacă eşti artist şi vrei să faci o mega-surpriză, mai ales dacă eşti şi cunoscut. Cum domnule să nu-ţi pregăteşti site-ul cât de puţin să poţi primi un număr mare. Faza frumoasă este că, tot ei se laudă că “fanii noştrii au omorât serverul site-ului, suntem mândrii de voi”, când pe Twitter la @, îşi iau cele mai frumoase înjurături.

Aşadar, dacă eşti artist şi eşti cunoscut, nu uita să-ţi faci bine temele când vrei să lansezi un single nou la tine pe site sau un videoclip sau orice altfel de mare surpriză pentru fani. E ca pâinea caldă, trebuie să ştii să jonglezi.

0 responses to “Surprise Fail”

  1. m-a amuzat asta ” e ca painea calda, trebuie sa stii sa jonglezi” , tu jonglezi cu painea ma ?:))

    ontopic: e si asta o treaba de promovare. cand tweetuiesti ca ‘ti-a picat serverul de la prea multi fani care au intrat la tine pe pagina’ dai de inteles ca ai fani multi. si probabil au ajuns la un nivel la care si reclama negativa e tot reclama. si sigur nu le pasa de cei ce le dau morti.

    • @ TED : Da, e si asta o solutie de promovare, dar din punctul meu de vedere, au de pierdut. E bine ca multi dintre ei stiu cum sa iasa din asemenea cacaturi. Si faci fanii aia nebuni sa zica : “oau.. tocmai le-am daramat serverul, iti dai seama ce tari suntem?” ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.