Susţin echipa SportLocal la Triathlon Challenge 2011

Pentru că norocul a făcut ca eu pe 3 septembrie să fiu exact în Mamaia, m-am hotărât să susţin echipa SportLocal care este compusă din : Rares Cojocaru (inot) – Gabriel Ciobanu (bicicleta) – Florea Cristian (alergare). Ce este de fapt Triathlon Challenge 2011 ? – este o competiţie la startul căreia participanţii sunt supuşi unor probe precum :  înot, ciclism si alergare. Bineînţeles cate trei reprezentaţi dintr-o echipă la cate un sport diferit precum se poate vedea la cei trei de mai sus.

M-am decis să susţin această echipă deoarece :

  1. Este o iniţiativă ce aparţine Chinezului.
  2. Sunt numai bloggeri, iar prin asta se dovedeşte faptul că nu există “şoareci de PC” (nu că n-ar mai fi echipe de bloggeri, dar ăştia mi-s mai dragi :D)
  3. Simt un spirit de învigători în oamenii aceştia.

Pe lângă asta, îl cunosc pe Florea Cristian, un om incredibil şi sunt sigur că toţi trei vor câştiga. Nu am compus în tocmai un text de nota 11, dar contează că particip şi susţin această echipă. Astfel, pe 3 septembrie ne vedem la #triathlonmamaia. Sper să mă întâlnesc cu cât mai mulţi bloggeri.

Acestea fiind spuse, baftă băieţi !

sursa foto

0 responses to “Susţin echipa SportLocal la Triathlon Challenge 2011”

  1. Multumim de sustinere! Daca bagi si 3 motive pentru care ne sustii si daca ii trimiti un mail lui Bogdan Antohe, poti intra in cursa pentru castigarea unor premii puse in joc special pentru Galeria Bloggerilor. Eu oricum te bag in blogroll 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.