Te crezi bărbat ? eşti un pupincurist !

By | Spuneri

Tu chiar poţi să crezi că furând, minţind, făcând favoruri la diferite persoane care se aruncă cu inima spre tine, tu având interese ascunse poţi fi bărbat ? îţi spun eu johnny (nume fictiv, te poţi simţi dacă aşa e), eşti un pupincurist nenorocit, un fals al societăţii, un ipocrit care îşi urmăreşte interesele cu orice preţ, un dobitoc ce vorbeşte pe la spatele altora, planificându-ţi acţiunile pe care urmează să le faci, persoanele pe care urmează să le implici fie că ălea vor sau nu. Singur eşti un gunoi care abia te ţii pe picioare, un cerşetor ce aplică regula milei când se vede încolţit, o persoană linguşitoare care atrage alte persoane cu relaţii mai înalte ca ale tale, pentru ca mai târziu bineînţeles tu să le obţii. Un aplicant profesionist în arta înşelătoriei, eşti un om care ţi-ai vândut sufletul demonilor pentru a scoate profit, un profit pentru care tu să ştii că ajungi liniştit măcar în iad. Te vezi non-stop cu sacii în căruţă sau dacă nu te vezi încă, îţi planifici lucrul ăsta. Dar ştii ceva bă ? tot tu o să pierzi într-un final, fiindcă în lumea asta există şi persoane inteligente, persoane care pot să-şi dea seama repede de cât de rapandulă poţi să fi tu, iar aceste persoane te lovesc bă, te lovesc atât de tare încât ajungi să-ţi cânte popa cât ai clipi, te uiţi de sus la tine în coşciug, îţi stă bine, nu ?

0 Responses to " Te crezi bărbat ? eşti un pupincurist ! "

 1. mei says:

  true, true!

 2. zozo says:

  Ti-a furat prietena??

 3. Adi says:

  @ zozo : Clar nu ai inteles mesajul articolului, nu are nicio legatura cu vreo prietena sau ceva..

 4. Despre tipul ăsta de oameni am vrut eu să scriu azi dimineaţă. Geniile gândesc la fel :))
  Întradevăr – adevărat ce ai spus tu acolo.

 5. Manciu says:

  Touche Dadae. Cam de asta e plina toata lumea

 6. Adi says:

  @ Manciu : Hmm .. depinde de cat de bine se potrivesc.. 😀

 7. Depinde uneori e bine sa joci la doua capete chiar daca nu esti “om”, acuma depinde de fiecare si cat de bine sti sa-ti joci cartea :)) .

 8. Adi says:

  @ Pricop Catalin : Ok, sunt de acord si asa, dar de fiecare data cu fiecare om, joci o carte la secunda, in fiecare zi, sa fim seriosi.

 9. pai atunci devii pupincurist cum ai zis si tu, devii o curva perversa :D , important e sa nu abuzezi si sa nu risti tot timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.