Testez Buffer App

By | Gânduri

Am intrat într-o scurtă perioade de teste a unei aplicații. Se numește Buffer și face în locul tău treburile de sharing ale anumitor pagini de pe net. Practic, ce este Buffer? Este o aplicație pentru Chrome care, la apăsarea unui buton îți plasează pagina într-o listă ce urmează a fi distribuită în social media pe conturile tale la o anumită oră.

Intrii pe BufferApp.Com, îți faci cont, îți conectezi conturile principale de pe social media (eu am Facebook, Twitter și LinkedIn) și dai drumul la treabă. Mergi mai întâi de toate în Schedule. Acolo ai un program zilnic de distribuire a contentului. Partea nasoală este că trebuie să știi sigur niște ore în care engagementul este ridicat, cum de asemenea trebuie să știi în ce fel să-ți programezi paginile. Dacă e ceva urgent, lasă Bufferul și dăi manual, asta dacă crezi că ești printre primii cu știrea.

În rest, ceea ce face Buffer este să publice în locul tău treburi interesante pe care le găsești tu pe net și știi că ar atrage lume. După ce ai făcut programarea pentru fiecare cont social pe care l-ai conectat, îți instalezi butonul de Buffer în Chrome și începi să navighezi pe internet. Unde găsești ceva interesant, apeși butonul și ai două opțiuni: Share Now sau Buffer. Apeși Share Now și instant pagina ajunge pe toate conturile tale conectate. Apeși Buffer și intră în listă pentru a fi ulterior publicată la o anumită oră. Contentul din lista de așteptare îl poți așeza în orice ordine vrei tu, după importanță să zicem. La ora 13.05 de exemplu, este o altă oră programată în care un link, o imagine sau un videoclip va pleca pe conturile tale sociale către lume. Alege bine ce fel de content distribui atunci, nu vrei să irosești par egzample* ceva fin sau important. Lasă pentru mai pe seară când se strânge lumea pe internet.

Voi mai reveni cu amănunte dacă va fi cazul mai târziu cu tot cu niște statistici. Până atunci, vă recomand să încercați.

0 Responses to " Testez Buffer App "

  1. Alex N. says:

    Nu suna deloc rau.

  2. Eu am aflat de Buffer din greseala. Eram suparata pt ca Google+ nu are schedule post pentru pagini – intrucat eu am hotarat sa-mi fac pagina pentru blog pe G+. Am cautat pe Google pentru solutii si mi-a aparut bufferapp.com.

    Am programat doar cateva postari, asa ca nu ma pot pronunta daca este o aplicatie utila sau nu.

    Imi pare rau ca nu pot conecta mai multe conturi gen tumblr sau pinterest, dar pana acum este ok.

    • Respecta timingul foarte bine, iar la mine chiar imi creeaza uneori interactiuni neasteptate. Ma ajuta mult cand muncesc la alte proiecte si nu am timp de social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.