#TFB11 e pentru toată lumea!

Tabăra Foto dedicată Bloggerilor organizată de Foto Union și Eventur a ajuns la a XI-a ediție. Se va întâmpla la Alba Iulia, mă rog, la câțiva kilometri de ea, dar o va cuprinde și pe aceasta. Mai precis, locul este Golf Hotel Pianu în parteneriat cu care se și realiză evenimentul și se întâmplă între 14-19 iunie. Partea frumoasă este că poți merge și tu, chiar dacă nu ești blogger!

Cetatea Alba Iulia precum și Castelul Jidvei vor mai fi printre locurile unde veți putea învăța câte ceva din arta fotografiei și unde vă puteți arăta talentul. Din proprie experiență, mergând în #TFB9, vreau să vă spun că ai ce învăța, oamenii sunt excepționali și locurile sunt mereu superbe. De asemenea inspirația este la ea acasă, eu personal venind cu cele mai bune articole de la Bistrița (locul unde s-a întâmplat TFB 9).

Mugur Pop va susține o conferință într-o seară, iar în alta îl puteți asculta live pe Dan Byron. Nu-i de ajuns? Mai învățați golf și băgați și-o competiție că așa-i frumos. Nu-mi imaginez să fie mai frumos de atât, astfel că dacă mergeți pe blogul Foto Union, veți da de un concurs de participare la eveniment. Pe site-ul Eventur găsiți toate detaliile de participare și vă puteți înscrie în tabără. 20 de locuri au fost puse la bătaie și ar fi păcat să rămână locuri libere.

Așadar, mereți la Alba Iulia, învățați fotografie, socializați, cunoașteți oamenii faini din spatele evenimentului și care participă la eveniment și îmi spuneți după dacă am greșit undeva în articolul acesta, deși știu sigur că nicăieri. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.