Toamna

E galbenă, tristă, foarte melancolică, de fapt toată lumea o consideră aşa. Cu siguranţă se înşeală, ei nu o văd aşa cum ar trebui să fie, e sentimentul ăla de maturizare, de ridicare. Pentru mine, toamna e un anotimp un pic ciudat, pentru simplul fapt că până mai devreme nu-l puteam suporta. Covoarele aurii pe care le lasă, îmi dă impresia că mă aflu într-o zonă de relaxare, zonă de visare şi uitare a problemelor din jur, însă tot ea îmi spune să pornesc motoarele, fiindcă încep concursurile, începe şcoala, se schimbă total programul de 3 luni de vacanţă, din nou se intră în priză. Din nou luăm nişte drumuri pe care le facem an de an, însă mai rar în vacanţe. Le ştim cu toţii, le ştim în fiecare anotimp, dar toamna ele arată altfel. Unii le văd cu plăcere, alţii le-ar da foc. Tot unii trec pe drumuri noi, pe care nu le cunosc, dar se vor obişnui cu ele, începând cu, da … toamna asta (sau următoarele). Toamna e pentru mine o poartă care se deschide an de an şi se închide abia la final de iarnă, fiindcă din primăvară în mine se instalează sentimentul de vacanţă, aşa că nu pot spune până în iunie. Anul ăsta, de fapt vara asta, s-a schimbat ceva, nu ştiu ce, dar articolul ăsta nu vine de la ăla care scria anul trecut blogul ăsta şi anu ăsta până mai acu vreo două luni. Nu aş putea răspunde la cineva, dacă aş primi vreo întrebare de genul “cum ai reuşit să te schimbi ?” de asemenea, mulţi nu vor fi în stare să creadă, în special cei din apropierea mea. Nicio problemă, timpul va demonstra.

Toamna asta, încep un drum nou.

0 responses to “Toamna”

  1. Înţeleg ce vrei să spui. :) Pentru mine toamna reprezintă mai mult decât un anotimp,mereu toamna mă schimbă.Multe lucruri se schimbă toamna iar eu le ador.Ca de exemplu când mi-e frig îmi place să-mi trag mânecile de la bluză până îmi acoperă mâinile,iar apoi îmi duc degetele spre faţă,asta nu aş putea face vara şi nici iarna nu o fac.Şi în plus toamna asta e un nou început pentru mine.Pot spune că nici eu nu mai sunt persoana care scria Chewandswalllow’ul de anul trecut iar dacă te-ai schimbat sper că te-ai schimbat în bine.

    Hugs.

  2. Şi că tot am intrat a doua oară pe blogul tău ţin să spun că îmi place melodia şi noul aspect al blogului.

  3. Cred ca toti incepem un drum nou,pentru ca incepe un nou an (scolar) iar toamna ne baga din nou in priza si ne deschide drumul spre noi intamplari,noi evenimente,noi experiente mai mult sau mai putin educative.Singurul motiv pentru care nu-mi place toamna este faptul ca nu mai e cald afara si e innorat afara dimineata(chiar intuneric spre iarna),ceea ce face destul de dificila trezirea si mai ales ridicarea din patul cald si inceperea unei noi zile.Dar imi pare bine ca vine pentru ca ma baga in priza si pana in iarna tot asa.Succes cu orice ai de facut!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.