Tonuri de apel

By | Spuneri

În ziua de astăzi telefoanele sunt deştepte, probabil mai deştepte decât unii oameni, iar asta doar prin faptul că fac aproximativ totul în locul lor. Le putem spune chiar că au devenit nişte droguri, droguri de care nu ne mai lepădăm. Folosim telefonul pentru a suna, pentru a scrie mesaje, pentru a sta pe Facebook, Messenger, mail, pentru alarmă, pentru memento aproape pentru orice el ne poate fi de ajutor. Astăzi însă vreau să vorbesc despre partea telefonului pe care o conţine tonul de apel.

Tonul de apel este acel semnal emis de telefonul tău în momentul în care eşti apelat sau primeşti un mesaj. Tonurile de apel diferă de la om la om, majoritatea ţăranilor, că nu le pot spune altfel, se vor găsi în aria dance, telefonul începe şi sună brusc, tare şi uneori chiar deranjant pentru persoanele din jurul acestuia. Alte persoane vor prefera un ton de apel simplu, default al telefonului, în timp ce alţii vor pune tonuri de apel foarte amuzante, cum ar fi melodia asta de jos:

Ăsta e doar un ton de apel din miile de tonuri de apel amuzante existente pe internet şi în telefoanele nonconformiştilor. Tu ce ton de apel deţii la telefonul tău? Melodia favorită? Un ton de apel default? Ceva business? Haideţi să vedem care sunt cele mai amuzante, stresante, default tonuri de apel, poate facem şi un top. 🙂

sursă foto

0 Responses to " Tonuri de apel "

 1. Alex N. says:

  De obicei telefonul meu este pe silent. Da, nu prea raspund la el :))

  • Nu inteleg de ce n-ai raspunde la telefon. Pe mine personal, fara sa te superi pe mine, ma enerveaza persoanele care nu raspund la telefon sau care nu dau niciun semn de viata chiar si dupa 50 de apeluri pierdute. Adica tot le vezi o data si o data.. macar un mesaj cu “sunt bine”.

  • Da, e si asta o metoda. 😀

 2. ZDZero says:

  *hipster voice* Cand imi stresam prietenii cu chacarron macarron ca ringtone nici macar nu aveam smartphone :))
  Acum am Kanye West – Mercy. Intru putin la tarani, stiu, dar imi place, e usor de recunoscut in multime (deci imi gasesc telefonul usor daca uit unde-l pun) si ma amuza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.