Totul se întâmplă vara

By | Spuneri

Toate tâmpeniile, toate experimentele, toata viaţa ta dintr-un an, mai totul se cam petrece în timpul verii, ceva în genul, trăieşti anul în 3 luni sau cam aşa ceva. Cel puţin pentru mine vara mereu a fost apogeul fiecărui an, dar parcă văd nu numai pentru mine. Anu’ ăsta vara a venit chiar repede, mai repede decât mă aşteptam, da’ lasă tată că e bine, chiar dacă e ea aşa mai jegoasă şi ne face şi pe noi nişte porci (ăştia care mai ieşim din casă cu treaba pe la orele 12:00 – 16:00), e bună, e mai bună ca jegoasa de iarnă, care mă disperă de fiecare dată când vine. Vara nu avem Crăciun, vara nu avem revelion (oricum ni-l facem noi ăştia cu chef de rupere mai în fiecare seară), vara nu avem zăpadă, vara avem tot ce vrem, avem câldură, avem bere rece (iarna nu prea beau eu..), avem .. ce dracu nu avem.

Cum ziua e mare, soarele se duce la culcare pe la 9 seara, cam pe atunci ne facem ieşirile, dornici de distracţie, de dans, de orice.. terasele sunt pline, buzunarele sunt goale, difuzorul la telefon sună cu muzica favorită, ne refugiem în locul unde am crescut dacă stăm în cartier, acolo până mai târziu petrecem, fiindcă ce căcat, o dată pe an e vara şi atunci trebuie să petreci. Aaaaaa .. faţă de anii precedenţi, anu’ ăsta am practică, adică şcoala daia nesimţită care îţi mai ia o lună din vacanţă.

Pendulum a scos album nou anu’ ăsta, iar mie îmi place tare mult, e chiar ceea ce vara asta am vrut să aud. Are nume, îi zice Immersion, are 15 melodii, are colaborări, are tot ce’i trebuie ca să fie gălăgios, ca să fie rockalar, ca să fie DnB, ca să poţi să dansezi DnB. E bun !

0 Responses to " Totul se întâmplă vara "

 1. Myriam says:

  Deci mie imi place Watercolour;;)…sunt tari…am ascultat si Painkiller…sunt ok tipii astia.
  Desi ma topesc vara,n-as da-o pe iarna.Sub nici o forma.Sunt si nascuta vara,deci e un motiv in plus pentru care vara e anotimpul meu preferat.In plus,iarna nu-i asa cool la bazin ca vara;;),deci vot pentru vara:X:))

 2. mei says:

  Indeed, indeed, de obicei vara e intr-un fel sau altul cea mai fericita perioada a anului :D… sii sa speram ca si anul asta va fi la fel :d/.
  .-= mei a scris pe blog : Un sfarsit… un inceput =-.

 3. Haylie says:

  tot mai multa lume are practica. E naspa, ase-i? Cat despre vara…am sa ma bucur de ea din plin, cat pot de bin, cum pot de bine…unde….nu conteaza:D
  .-= Haylie a scris pe blog : Trouble…again. =-.

 4. Aici Andrei says:

  Vara e anotimpul relatiilor…:) .
  .-= Aici Andrei a scris pe blog : Soare si arsita =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.