Tu ce ai schimba în blogosferă?

By | Gânduri

Ești blogger, da? Îți pasă de mediul în care activezi, da? Cu toții ne vrem domeniul în care activăm cât mai curat, frumos și armonios. Însă întrebarea asta mă lovește tare când o primesc.. practic, rămân blocat.

Am primit-o recent pe Merită Citit de la un utilizator și nu am știut ce să-i răspund. Asta fiindcă, în mare, nu prea aș vrea să schimb ceva. Mi-aș dori parcă să fim nițeluș mai oameni unii cu alții, mai puțin aroganți și mai deschiși.

Bine, zic asta, dar până și mie mi-e greu să ating toate punctele de mai sus. De aceea prefer să tac și să-i ascult pe alții. Sunt ferm convins că există puncte unde treburile necesită o cheie franceză.

Convoc astfel toți bloggerii doritori să răspundă, așa cum le vine, la această întrebare. Unde-s mai mulți, puterea crește. 😀

Later edit: Stați că mi-o venit ceva. Aș dori ca cei care se apucă de blogging, să nu-și mai urce standardele atât de sus încă de la început. Să nu aștepte ca agențiile să le bată în ușă din a II-a zi și să se documenteze bine în legătură cu niște concepte de bun simț asupra bloggingului (cum ar fi faptul că scrisul trebuie întotdeauna să apară negru pe fundal alb…).

 

0 Responses to " Tu ce ai schimba în blogosferă? "

  1. Cred că ar trebui să învăţăm că nu ni se cuvine orice şi că până nu oferim ceva, n-o să primim nimic în schimb. Bloggingul nu e doar despre a te pricepe la scris, ci despre a investi în ceea ce faci.

  2. axelandra says:

    +1 la ce-a spus Cristi. altfel, cred ca ar trebui sa nu ne mai uitam cu ciuda spre bloggerii care sunt implicati in diverse campanii si proiecte. fiecare a muncit pentru a-si castiga locul acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.