Tu ce faci joi, 5 decembrie 2013?

By | La aer liber

futureofmedia2013Eu voi fi în două locuri. Pentru că așa mi-am propus. Dar, s-o luăm cu începutul. De obicei, înainte de a te duce la un eveniment, nu ai multe chestiuni de scris (bineînțeles că ai, dar nu văd eu rostul)*, de aceea nici nu înțeleg de ce aș inaugura eu acum un articol kilometric. Ideea este că joi, 5 decembrie 2013, sunt la J.W. Marriot, în București, la conferința Future of Media 2013.

Cu ce se mănâncă treaba asta? Păi în general media, advertising, mobile și tot ce presupun ele. De notat ar fi faptul că, în paralel cu această conferință se mai desfășoară una, în același loc și se numește Future of Mobile. Motivul pentru care particip este că is tare interesat de modul în care vor evolua platformele media la noi în țară în 2014. Vin oameni de calitate, care știu ce vorbesc, iar încotro mergem este întotdeauna bine de știut.

Un articol mai detaliat a scris Cristi, dar și Ariel. Mai multe detalii, precum programul și vorbitorii găsiți pe website-ul oficial. Evenimentul este organizat de Evensys.

În altă ordine de idei, în aceeași zi, pe la orele 19.00 sunt la Cărturești Verona să „gătim și poezim”. Iv cel Naiv (sigur, n-aveți cum să nu fi auzit de poeziile sale celebre deja, pe internet), lansează al treilea volum de poezii. Se numește „Nesfârșesc” și vreau să simt ce gust are poezia la acest eveniment. Detalii găsiți aici.

Întrebarea zilei acum: cu cine mă văd, la care dintre cele două evenimente? 🙂

* La o conferință mă duc ca să-mi satisfac interesele, iar mai cu precizie să învăț lucruri noi, să cunosc lume nouă. Iar ideile care se adună grămadă după aceea se pun într-un frumușel articol detaliat. Ca să nu mai zic de live tweets. 😀

0 Responses to " Tu ce faci joi, 5 decembrie 2013? "

 1. Alex N. says:

  Te-ai pus serios pe treaba :))

  • Păi nu se mai poate altfel Alex, ce să facem, să șezăm în anonimat pentru totdeauna? 😀 Glumesc, evident. Sunt evenimente faine și e de mers.

 2. Andrei says:

  Eu dau teza la mate :))) să ne ţii la curent cu ce se întâmplă

  • Sper că te-ai descurcat la teză, cât despre ținut la curent, cred că v-am ținut destul de în priză. 😀
   Vezi Facebook-ul și Twitter-ul meu. Vine și articolul curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published.