Tu cum te relaxezi la PC?

By | Spuneri

În principal munca mea se desfăşoară prin intermediul PC-ului sau telefonului, cele două mecanisme prin care pot ajunge la internet. După o repriză bună de sport, mă întorc la muncă. Muncesc ce muncesc şi parcă obosesc, e timpul să mă relaxez puţin. Studiile spun că este ok ca după 90 de minute de muncă să te relaxezi câteva momente. Tu cum o faci?

Nu mă consideraţi un PC freak, că nu sunt, citesc, ies afară, mă distrez, dar atunci când lucrurile recent meţionate nu se întâmplă, folosesc PC-ul pentru relaxare.

Minecraft

Este un joc extrem de bun pentru oamenii de publicitate, comunicare, pentru că, aşa cum am spus, stimulează creativitatea şi imaginaţia foooarte bine. În mai mulţi, e şi mai bine. Grafica este în 8-bit, aşadar cerinţe minime. Se poate juca online.

Ce mi-a plăcut este că, trebuie să supravieţuieşti unei lumi pline de monştrii care apar în general noaptea sau numai în locurile întunecate. Diferă de la unul la altul. Unul mai slab, altul mai puternic. Tu din materiile prime de bază ca lemnul, apa, pământul, trebuie să-ţi faci un loc al tău, să pui stăpânire pe insulă. Ajungi să găseşti minereuri importante, să-ţi faci arme, casă, mijloc mobil, armură şi multe altele, practic de la nimic la aproape ceea ce avem noi în ziua de azi.

+ creativitate, imaginaţie, intuiţie

– poţi pierde noţiunea timpului

Battlefield Play4Free

Continui cu jocurile. Acesta este unul mai pentru bărbaţi ca să zic aşa. Adică, fetelor, dacă aveţi mania armelor şi a războaielor în principal, sunteţi binevenite. Acesta este un joc gratis, online de la EA Games. Intraţi pe al lor site, vă faceţi un cont, descărcaţi jocul şi jucaţi fără nicio grijă. Cerinţele sunt foarte acceptabile, iar la ce calculatoare avem în ziua de azi, nu-mi pun problema aceasta.

Sunt foarte multe servere de unde să alegi, ai dreptul la 4 tipuri de soldaţi, joci cu care dintre ei vrei. Îţi cumperi arme, îmbrăcăminte specifică de război, ăstea din bani reali, dar dacă ai noroc, la fiecare 24 de ore este o tragere la sorţi ca să-i zic aşa, 8 cărţi, alegi una şi ai parte de ce-ai câştigat pentru o zi, două, o săptămână sau chiar pentru totdeauna.

Jocul acesta îl practic mai rar, atunci când am mai mult timp liber, dar e foarte fain şi-l recomand.

+ teamwork, intuiţie

– stres, poate crea o stare nervoasă

Ăstea ar fi două din ce v-aş recomanda eu pentru un timp liber scurt. Primul este extrem de folositor pentru creativitate, relaxare, intuiţie, imaginaţie. Al doilea este puţin mai stresant din cauza încordării din timpul jocului. Americani vs. Ruşi, na, un fel de CS. Tu cum te relaxezi în timpul liber la PC? Fără filme sau seriale, mă refer strict la jocuri şi latura asta mai distractivă.

0 Responses to " Tu cum te relaxezi la PC? "

  1. Alex N. says:

    Am inceput sa joc iar Need For Speed Underground, prima parte, de dragul amintirilor frumoase :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.