Tu #EnjoyBucharest?

Probabil că ți-a apărut și ție pe Instagram sau Facebook, la o poză a unui prieten/ă de-al/de-a tău, hashtagul #EnjoyBucharest și te-ai întrebat ce-i cu el. E nou, relativ nou și are deja peste 1000 de postări. E un eveniment frumos ce se va întâmpla între 3 și 5 aprilie în capitală.

Pe Toma îl cunosc de ceva timp acum, iar el este unul dintre oamenii care m-au ajutat cel mai mult să mă ridic și să realizez că bloggingul e treabă frumoasă, dar serioasă. El este în spatele acestui eveniment. O replică la scară mai mare a inițiativei pe care am avut-o #priNeamt, cum spune el.

Ce-i, mai exact, cu #EnjoyBucharest?

Pentru 3 zile, Bucureștiul devine capitală internațională de digital travel. Am invitat 30 de bloggeri străini de travel, 10 bloggeri români de travel, 5 fotografi și 2 videografi să ia orașul la pas într-un tur ghidat și să posteze tot ce văd pe #EnjoyBucharest. – Toma Nicolau, Eventur

Nu pot să spun că mi-a plăcut de mic să călătoresc, dar microbul acesta l-am luat crescând, pe când luam România la pas cu concursurile de dans. Am văzut că e frumoasă, că merită să aibă o imagine care să atragă cât mai multe persoane, iar cei de la Eventur exact asta fac. Asta au făcut și în Neamț, când au chemat bloggeri străin și asta fac și acum pentru București și România.

Mi se pare că spiritul artist, boem, se reîncarcă întâlnid alte culturi, vizitând cât mai multe locuri. De aceea am să susțin tot ceea ce ține de promovarea țării noastre cât și văzutul altora. Contează enorm ca experiență de viață, ca inspirație și creativitate.

+ Romanian Digital Travel Conference

Pe frumosul tur pe care îl vor face bloggerii străini specializați pe travel prin capitala noastră, va fi și o conferință. Romanian Digital Travel Conference se întâmplă pe 3 aprilie la Hotel Intercontinental, Sala Ronda.

Vin speakeri din străinătate plus o echipă tânără de vorbitori de la noi. Mai multe detalii se găsesc la linkul de mai sus. Și până mai curând a fost o votare deschisă pentru cel mai fain blog de travel, adică Romanian Digital Travel Awards. Câștigătorii îi vom vedea pe 3 aprilie.

Prin urmare, dacă te gândești să pui o poză cu Bucureștiul, folosește și hashtagul #EnjoyBucharest și dă povestea mai departe. De asemenea dacă ești o agenție de turism sau o unitate de cazare.. până și o pensiune, ar trebui să nu ratezi conferința de pe 3. Se vor vorbi multe lucruri importante din acest domeniu.

Hai, ochii pe #EnjoyBucharest și simțiți-vă liberi să contribuiți la îmbogățirea hashtagului. Poze, experiențe frumoase, arată cât de mult tu #EnjoyBucharest. 🙂

Și dacă mă întrebi pe mine, ei bine, da!

Bucharest at dawn. #streetsofbucharest #mybucharest #enjoybucharest #city #sunset #traffic #cars #street #urban #vscotravel #travelling #visitromania #romaniamagica #vscocity #vscovisuals #vscoexplore #vscophoto #vscolovers #vscovibe #photooftheday #vscocam #sunset #romania #vscoworld

A photo posted by Adrian Anghel (@adispune) on

Leave a Reply

Your email address will not be published.