Tu scrii, ei te plătesc

Eşti blogger şi cauţi după mult timp de stat pe uscat, o sursă de a face bani ? e foarte simplu. Cheia stă în advertoriale sau alte căi precum publicitatea media, dar cum ajungi acolo ? – din nou e foarte simplu. Astăzi am descoperit un website de advertising numit E-advertising.ro.

E-advertising reprezintă o reţea de bloguri creată de doi fondatori : Co-fondator Ursachi Andrei şi Co-fondator Şotropa Eugen. Reţeaua a fost pornita în luna iulie 2011 şi aceştia lucrează permanent la structuarea şi îmbunătăţirea ei. Tu practic te înscrii la ei pe site, îţi înscrii blogul şi imediat începi să primeşti oferte de advertoriale pe care tu să le scrii. Aceste advertoriale sunt plătite în funcţie de statisticile website-ului tău – PR, linkuri şi aşa mai departe.

Ok, probabil nu mulţi sunt făcuţi pentru a scrie advertoriale, majoritatea punând în faţă ideea de blog personal strict, fără alte lucruri prin preajmă de genul acestor articole sponsorizate. Eu sunt de părere că bloggingul gratis merge pe o perioadă de timp la început de drum, însă o dată câştigată o experienţă mai vastă, consider că este necesar să mai câştigi şi-un ban din ceea ce faci, măcar pentru a continua drumul (iar aici mă refer la plata domeniului şi a găzduirii din câştigurile obţinute după advertoriale şi alte reclame).

În curând se va rezolva şi problema de PayPal pe website şi astfel veţi primii bani direct în contul dvs online. Astfel, E-advertising.Ro şi puteţi începe să scrieţi advertoriale.

0 responses to “Tu scrii, ei te plătesc”

 1. Ia gata, am văzut prea multe advertoriale despre site-ul ăsta. Îmi fac cont [-(. Nu se mai poate aşa. [-x

 2. Într-adevăr sunt multe, însă nu mă cred blogger şi încă sunt nou în blogosferă şi nu-mi văd rostul pe acolo…poate la anu’

 3. caca-maca. tu scrii și pui un banner iar ei îți dau 15 lei virtuali. apoi tu mai trebuie să mai scrii odată pentru încă 2 lei. când faci 50 de lei, dacă-i faci vrodată, îți trebuie copie după buletin, minim 2 drumuri până la poștă și vreo 10 zile de așteptare pentru cei 50 de lei. fuck of… nu se merită.

  • Eu zic ca o incercare moarte n-are. Voi vedea cum sta treaba, oricum veniturile mele tot din AdSense vin, deci nu ma omor neaparat dupa acest serviciu. Am vrut sa fac un test, iar pentru acest articol mi-au fost oferiti acei bani virtuali.

  • sunt de aceeasi parere banii aia sunt pentru copii de 10-14 ani… buni 😀 dar atunci n-ai buletin:))… nu-mi iau de 15 lei aia decat o shaorma sucul cine mi-l plateste… aaaa si iubita isi plateste singura consumatia? pfff
   Daca vin cu campanii serioase sa ma anuntati si pe mine.

   • Observ foarte multe pareri negative legate de ei. Eu tot ce pot spune este ca am fost platit pentru acest advertorial, oricum banii principali nu-mi vin de la ei. Am mai multi advertaseri de la care fac castiguri + google adsense.
    Te anunt eu personal la campanii serioase 😉

 4. Am inteles de la fondatorii siteului ca in cateva zile vor implementa si metoda de retragere a banilor prin PayPal, deci fara drumuri la posta, doar cateva clikuri si ai banii in cont 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.