Tumblr, Tumblog?

By | Spuneri

Vă spun sincer că niciodată nu mi-am pus problema asta, dar iată că a venit și momentul ei. În primă instanță, când au început să apară designurile WordPress Tumblog, nu am ezitat și am încercat. Sincer să fiu, mi-a plăcut, a fost cred pentru prima dată când WordPress a simțit fast bloggingul. Eu sunt demult fan Tumblr și fast blogging, îmi place să spun rapid și pe scurt ce am de zis, fără să scriu mii de rânduri.

Astfel, s-a creat o mică confuzie, de fapt nu confuzie, aiureală. Eu, cum am spus sunt fan Tumblr, dar lucrez prin WordPress, astfel îmi iau o themă cu opțiune tumblog, dar în același timp mai folosesc și Tumblr. Până la urmă, cum să fie? WordPress pentru WordPress și Tumblr cu Tumblr? Adică pe scurt, cine vrea fast blogging, se duce pe Tumblr, cine vrea să scrie, rămâne pe WordPress. Nu-i simplu?

Bine, acum veți veni și-mi veți urla în cap că: dacă WP are opțiune de tumblog, de ce aș mai folosi Tumblr? Păi și Tumblr poate fi personalizat în fel și chip. Poți chiar să n-ai nevoie de găzduire, doar de un domeniu, în rest cunoștințe de HTML și Disquis Comments pentru comentarii. Așadar, nu-i mare bâză, ca să nu mai zic că poți pune și Facebook Comments într-un blog pe Tumblr. Deci, până la urmă: WP Tumblog sau Tumblr?

Iar ca o culme, folosesc o themă cu opțiune Tumblog, dar mai mult decât tipurile de articol, altceva nu folosesc din ea.

0 Responses to " Tumblr, Tumblog? "

  1. Aș alege WP Tumblog, am o libertate mai mare pe el decât pe tumblr. Totuși, pe tmblr. ai follow-eri, poți devi cunoscut mai ușor, e altă treabă. Depinde ce și cum vrei să faci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.