Twitter comeback?

Twitter comeback?

Prieteni, după ce am ratat săptămâna trecută deoarece sunt un om de nota 10 cu un podcast constant de nota 11, iată că revin cu un nou subiect extrem de la modă în această perioadă. (not)

Twitter tocmai a anunțat că are niște ambiții mari în perioada următoare, iar alături de aceste ambiții au pus la bătaie și o serie de features care ar putea schimba complet fața platformei.

De la tool-uri de artificial intelligence pentru a combate fake news, până la Super Follow și Communities ce ar putea ajuta creatorii de conținut să-și monetizeze tweet-urile, platforma socială de microblogging pare că trage tare să prindă ultimul tren odată cu marile platforme sociale, suite de mult timp în el.

L-am invitat pe Cristian Manafu, trainer & consultant în social media cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare & online, ca să discutăm realist, lejer și prin comparație cu ce fac sau au făcut alții care sunt șansele lui Twitter.

Poate Twitter să facă un comeback?

Episodul poate fi ascultat mai jos, dar se mai poate asculta și în:

Dacă ți-a plăcut episodul, nu uita să dai și tu un follow pe Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts sau Deezer sau unde asculți tu. Mă ajută mult să pot continua treaba asta.

Și dacă ai idei de subiecte sau vrei să vorbești ceva mega-important la podcast, scrie-mi la hello@adii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.