Uite un lucru care mă enervează (mai multe de fapt..)

By | Spuneri

Cum anumite persoane o cer, am vrut să fac acest articol, fiindcă sunt persoane care pe mine mă disperă în mod special. Ştiţi grupurile şi ieşirile ălea în care te mai învârţi şi tu, da ? nu stau să intru mult în amănunte, însă sunt anumite vaci sau idioţi (nu le zic boi..) care vor să facă pe intelingeţii. Vor să demonstreze cât de mult merită un pumn în muie. Pentru asta, ce fac dânşii ? îşi dau coate şi brânci atunci când urmează unu să zică ceva. Ceva de genu : “ia fi atent ce mai zice şi dobitocu ăsta”, adică cum ar veni te consideră într-un fel prost de faţă. De asemenea, nu fac un gest intim să zici să nu observe cineva, pur şi simplu fac frate să vadă şi chioru de peste stradă. De asemenea când se uită la tine şi apoi vorbesc ceva unu la urechea altuia, bineînţeles despre tine. Tu observi şi automat dacă nu eşti mut şi nu vrei să înghiţi momentu, întrebi : “vreau să ştiu care-i faza ?” şi primeşti acel “nimic” cu un râs aşa de pervers, de nenorocit care numai prin faţa sa din momentul acela îţi spune “ce fraier mai eşti”. Cum pula mea să nu-i dai una în muie ? când îl vezi aşa de cerşetor ?

Tot în această categorie mai sunt şi oamenii care vorbesc codat când vii în preajma lor sau aia care zic ceva şi cumva te includ şi pe tine în problema respectivă, iar la intrebarea de mai sus (aia cu care-i faza ?) primeşti acelaşi nimic sau “nu mai stau să mai zic o dată”. Mă disperă la culme şi acolo nu aş mai vrea să dau cu pumnu, ci direct cu bâta de baseball. Aşadar acestea sunt caracterele care pe mine mă enervează în mod excesiv şi care bineînţeles stau prin preajma mea. Dacă există unul care a citit acest articol şi se simte, îl sfătuiesc să-şi schimbe comportamentul, măcar faţă de mine. Până la urmă dacă nu dau eu, dă peste altul care e mai nebun, şi i-o dă ăla..

0 Responses to " Uite un lucru care mă enervează (mai multe de fapt..) "

 1. Koraltan Salih says:

  Adi nu trebuie sa iti faci probleme si necazuri.Asa sunt ei.Se cred mai importanti, vorbesc teme care ,considera ei, ca tu nu esti destul de inteligent sau destul de jmecher ca sa le intelegi sau stii.Chiar daca ei merita pumni la greu trebuie sa-i lasi in boii lor.Ca orice bou lasat in boii lui devine si mai bou.Si ce ai putea sa faci e sa le faci aceeasi chestie.

  P.S.faza cu boii e valabila si pentru fetele care fac chestia asta(chiar daca teoretic ar trebui sa fie vaci)si pe mine nu ma deranjeaza sa le zic boi ca in fapt asta sunt ei.

  • Adi says:

   nu-mi fac necazuri sau probleme, pur si simplu ma enerveaza, ma deranjeaza oamenii de genu asta.. dau dovada de superiotate, una nesimtita peste limita respectului.

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Anghel Adrian, Anghel Adrian. Anghel Adrian said: Uite un lucru care mă enervează: Cum anumite persoane o cer, am vrut să fac acest articol… http://goo.gl/fb/cRkGf […]

 3. Andreea says:

  şiii pe mine mă enervează la culmea genu ăsta de oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.