Ultimul trend în gaming: Phasmophobia

Ultimul trend în gaming: Phasmophobia

Ador jocul ăsta.

Am o bulă de gameri pe care o urmăresc constant pe YouTube și cumva prin ei reușesc să ajung la trendurile momentului în gaming.

Așa am dat peste Phasmophobia, un joc absolut nebun lansat pe 18 septembrie 2020.

Jocul se găsește pe Steam și poate fi jucat și în VR. Costă doar 12 euro și e încă în stadiu de development.

phasmophobia

Cu toate astea, ai suficiente misiuni și hărți pe care să te distrezi cu prietenii.

Despre ce e vorba?

Citez: Phasmophobia is a 4 player online co-op psychological horror. Paranormal activity is on the rise and it’s up to you and your team to use all the ghost hunting equipment at your disposal in order to gather as much evidence as you can.

Nu vă luați după acel 4, îl poți juca și solo dacă te țin balamalele. Numai că, într-adevăr, jocul a fost gândit pentru multiplayer.

E un veritabil ghost hunters. Ai un echipament (trebuie să cumperi cât mai multe scule ca să îți ușurezi munca, iar banii îți vin din misiuni) prin care trebuie să descoperi tot felul de spirite pe unde te duce misiunea.

Partea cea mai tare la acest joc e că îți poți folosi microfonul pentru a stârni spiritul. Știți voi, clasicele Markus Brown, reveal yourself! și alte chestii de genul ăsta chiar funcționează aici.

Ba chiar trebuie la un moment dat să stârnești fantoma dacă vrei să obții o dovadă pentru a ghici ce tip de spirit bântuie acel loc.

Per total, jocul e mega creepy. Nu are o grafică cine știe ce, ba din contră e una destul de laxă, dar nu acolo e miza neapărat.

Presiunea, anxietatea, frica pe care o simți când joci jocul ăsta sunt incredibile. Mai ales în VR. Also, fantoma te bântuie în timpul misiunii și trebuie să ai grijă să nu mori. Altfel îți pierzi echipamentul.

Yep, există miză.

Cu toate astea, sunt băieți care știu să facă mega entertainment din asta. Cum e EddieVR de la care vă las și un clip mai jos. Am râs.

One response to “Ultimul trend în gaming: Phasmophobia”

Leave a Reply

Your email address will not be published.