Un început fără idei #1

Cu toate ăstea, nu înţeleg eu prea bine de ce am pus acel “#1” la sfârşitul titlului fiindcă sincer vă spun că nu ştiu dacă mai scriu articole fără să pornesc de la o idee principală. Fiindcă mereu când intru pe pagina asta din dashboard-ul WordPress-ului meu, îmi vine să mai arunc puţin din greutăţile vieţii, să vă fac cunoştinţă cu ce săptămâni urmează să mă bat, cu cine am mai râs când am văzut nişte coţofene fugărind o pisică, dar toate lucrurile ăstea sunt neinteresante, internauţii cu bloguri care citesc alţi bloggeri nu vor să vadă jurnal personal, sincer nici mie nu-mi place, nu are rost să citesc cum ai reuşit să mănânci 50 hamburgeri de la MC. Eh, uite că uşor – uşor parcă se conturează o idee .. aa nu, a fost o impresie de moment.

Ştii, faza asta cu al meu colegiu, (colegiu bă .. nu colegi). E unul economic, iar faptul că eu am dat la începutul anului un test intesiv de engleză, ni s-a spus clar faptul că “aşa vom rămâne până în clasa a XII-a”. Adică, la economic mai pe scurt, în clasa a X-a îţi alegeai profilul (contabilitate, adimistraţie, comerţ.. mama dracu). Ei, noi fiind clasă de intensiv, trebuia să rămânem aşa până într-a 12-a, fiind deja pe profil economie. Zilele trecute s-a făcut consiliu profesoral, a ajuns ordin de la minister, iar la finalul clasei a IX-a, adică mai pe acum, trebuie să ne alegem profil, ca mai apoi pe a X-a să se întâmple din nou aşa, dar cu cei care aleg comerţ, eu merg pe contabilitate. Javrele de la minister nu au vrut nici măcar aşa să rămână … dar frate, câtă prostie.. auzi schimbi o dată la finalul clasei a IX-a, dar apoi mai schimbi o data pe a X-a. DE CE FRATE ?

Bun … acum observ că tot articolul s-a transformat într-un alt articol de 4 pagini cu aspect de jurnal personal. Din nou nimeni nu va comenta fiindcă nu va avea interes, nu zic că nu veţi cititi chestia asta, dar nu garantez că şi veţi comenta. Mai am mult până să ajung la gradul de blogger în care lumea să intre din interes pe pagina mea .. nu doar că “bă .. îl mai am şi eu in blogroll, îl mai cunosc, uneori le mai nimereşte, alteori vâd designul.. poate îl mai schimbă din nou”.

Trist..

0 responses to “Un început fără idei #1”

  1. Mie imi place sa citesc opinii personale cand sunt scrise bine:D
    Si eu sunt la clasa de intensiv engleza,si ce bine poate fi ca nu m-am incurcat cu nici un profil economic.Puteam sa merg la un liceu economic,dar n-am vrut din cauza ca sunt atatea trepte inutile si examene si schimbari de profil8-| .Nici ministeru nu mai stie ce-i trebuie8-|.Ii nasol ca se joaca cu noi ca si cum noi,ca elevi,n-am avea nici o importanta,si nimeni nu-i poate opri:-< .-= Myriam a scris pe blog : Shush….si totul e tacere! =-.

  2. sa stii ca eu chiar astept sa vad ce ai de scris …de spus…pentru ca de multe ori spui clar ce te deranjeaza si tocmai asta e chestia care mie imi place saa citesc pe blogul tau …nu o lua in nume de rau …imi plac si celelalte articole(despre muzica, concursuri)…dar astea pe care le scrii din perspectiva ta sunt mai interesante zic eu 😉 … interesante in sensul ca si subliniaza defectele oamenilor, si ma fac sa rad :))
    .-= Oana a scris pe blog : La gramada.. =-.

  3. @ Myriam : Mersi de compliment, stii faza cu Economicu’ :)) am zis-o acolo in articol, dar nu dam examene sau trepte, trebuie decat sa invatam pe clasa a IX-a si a X-a mai mult decat o face un elev normal de clasa aia ..
    Oana : Mersi mult Oana si ma bucur ca-ti place ! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published.