Un mic mesaj : FIŢI VOI !

By | Spuneri

Spuneam în articolul precedent că trec printr-o perioadă mai grea şi că nu voi avea un aşa mare timp de blog. Uite că astăzi am reuşit să găsesc timp pentru un articol, care nu cere o atenţie imensă şi nu are un subiect prea picant. Aş vrea să discut puţin despre “măştile” pe care anumiţi oameni le poartă în viaţa de zi cu zi şi de teatrul pe care îl joacă. Când vorbesc despre aşa ceva, aş dori să spun că pot să-mi ies uşor din pepeni. Nu suport oamenii mincinoşi, prefăcuţi, fentoşi … care nu ştiu ce e ăla respect, care nu ştiu cum arată când se uită în oglindă, dar care vorbesc prost pe alţii pe la spate.

Mie nu-mi place să port “mască”, daca am ceva de spus, spun direct în faţă, nu stau să o dau pe ocolite. Dar când ajungi să fi vorbit prost în faţa unor oameni, clar nu e bine. În special când acei oameni nici măcar nu mă cunosc.

Ideea e în felul următor : vă rog să fiţi voi, să nu purtaţi măşti şi să minţiţi sau să o daţi pe ocolite atunci când trebuie, când aveţi sigur de câştigat. Nu are rost să vă căcaţi pe voi în fiecare zi cu orice nimic, o să ajungeţi după nişte oameni de nimic. Nu-mi plac oamenii neserioşi şi am plăcerea să îi elimin uşor din viaţa mea, deoarece nu-mi creează nicio plăcere. Mă simt în articolul ăsta şi în perioada asta mai conştient şi serios ca niciodată, ştiu ce vorbesc. Cine doreşte să înţeleagă articolul ăsta, bine, cine nu…facem statuie !

0 Responses to " Un mic mesaj : FIŢI VOI ! "

 1. Myriam says:

  Nu vad de ce-ar trebui sa nu fim noi.Suntem unici…fiecare cu calitatile si pandaliile lui.Poate ca unicitatea noastra ar trebui sa fie singura chestie cu care am putea sa ne mandrim si singura chestie pe care nu o sa ne-o fure nimeni vreodata.Nu vad de ce unii ar incerca sa inhibe asta:-?
  .-= Myriam a scris pe blog : Weekend cu viteza de supersonic:D =-.

 2. Haylie says:

  ei……cred ca din asta o sa am de castigat. hmm………eu nu prea o am cu subtilitatile asa ca de fiecare data iti zic tot verde in fata, fara ascunzisuri. doar ca uneori nu imi iese foarte bine:|

 3. Andrei wzk says:

  Ciudata coincidenta , postul asta a venit odata cu hallowen-ul :)), masca=hallowen, strage nu? Oricum , nu cred ca e persoana pe lumea asta care sa suporte oamenii cu 2 fete , oamenii parsivi , asa ca sustin cauza 😛
  .-= Andrei wzk a scris pe blog : Tudor Chirila catre liceeni =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.