Un post de pe tabletă

Trebuie să vă spun că nu-i cel mai comod procedeu posibil de a scrie, dar am vrut s-o fac și pe asta. Multe nu ar fi de zis, îmi place tare mult jucăria asta nouă a mea. Cu ajutorul ei am terminat și prima lectură în variantă electronică, adicătelea a cărții lui Lev Tolstoi – Moartea lui Ivan Ilici (pe care, apropos, v-o recomand tare). Astfel, eu, cel care eram împotriva cititului în variantă electronică, am ajuns să accept și să mă folosesc căt mai mult cu putință de treaba asta.

image

Acum, trecând pe repede înainte la treburi importante de zis, adică despre tabletă și blog, să purced.

În primul rând, în raport calitate-preț, v-o recomand. 8 inch, procesor de 1GHz dual-core și 1 GB de ram poate că nu vă vor impresiona citind, dar stând nițel pe ea veți vedea că e mai mult decât vă imaginați inițial. Trebuie să mă obișnuiesc eu cu tastatura la ea, căci asta-i al naibii de greu când nu te-ai mai jucat cu degetele pe ceva mare. Aaa și din poză rezultă protecța primită la ea.

Camera foto este slabă, iar aici nu-i rost de dat la întors. Instagramul nici nu mă lasă s-o folosesc pentru video. Are 3.2 mp, cât cea de pe telefonul meu. Cea din front are 0.5 mp sau 0.7, nu mai știu sigur, oricum inutil de discutat. Mai multe despre tableta AllView TX1 Quasar mai pe finalul săptămânii și mai pe larg. Acesta fu numa` un teaser.

În al doilea rând, țin să vă anunț că, dacă lucrurile sunt conform planului, curând ar trebui să închideți browserul cu totul când intrați pe acest blog. Vorbim și aici mai multe, curând.

Cam asta fu` tot. Să-mi treacă și răceala și ne vom auzi cu mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.