Unde să văd Euro 2012 în Piteşti?

Cum Campionatul European de Fotbal bate la uşă, m-am gândit rapid să fac o scurtă listă cu locurile unde ai putea vedea CE 2012 în #Piteşti. Înainte de toate aş vrea să specific faptul că lista am realizat-o manual şi nu există “împingeri de la spate” pentru a realiza ce citiţi voi acum. Pur şi simplu din bunul meu simţ pentru a ajuta.

Rapid să vă spun şi locurile. Ceea ce m-a surprins este faptul că nu multe puburi din Piteşti s-au organizat într-un fel la venirea Campionatului European de Fotbal. Majoritatea preferă doar să schimbe canalul televizorului de pe terasă şi cam atât, fără a schimba ceva şi în meniu sau a face vreo campanie de marketing, măcar în online. Bine, că dacă aduci social media laolaltă cu oraşul Piteşti şi mai pui şi marketing pe urmă, deja dă cu virgulă pentru mulţi de aici.

Aşadar:

  • Champions SportsPub are o ofertă destul de atrăgătoare pentru a urmări meciurile din C.E. 2012 la ei. În ce constă oferta, urmăriţi imaginea de AICI.
  • OnTime Pub vin şi ei cu o ofertă pe perioada desfăşurării competiţiei europene de fotbal. Oferta lor AICI.
  • Club Hush Piteşti sunt ultimii de pe această mică listuţă cu oferte pentru Euro 2012. Vezi AICI ce au ei de oferit.

Pentru cei care nu sunt din Piteşti, dar weekendul acesta sau o perioadă din C.E. îi prind în oraşul lalelelor, vă las şi adresa acestor trei puburi. Champions SportPub se află la adresa: Strada Egalităţii,  după ce treceţi de Muzeul Judeţean, mergeţi drept inainte şi la nici 100 de metri este pe dreapta. Este drum cu sens unic, spre finanţe.

OnTime Pub se află pe Str. Trivale nr. 6 (lângă biserica Sfântul Ioan), iar Club Hush se află pe Strada Armand Călinescu Nr. 9, (vis-a-vis de Colegiul I.C. Brătianu), 110047.

Sper că acest articol v-a fost de ajutor, iar dacă aşa consideraţi, anunţaţi-vă prietenii, faceţi o gaşcă şi dacă nu sunteţi deranjaţi de BAC perioada asta, urmăriţi EURO 2012 la puburile de mai sus. Fie ca cea mai bună echipă să câştige!

0 responses to “Unde să văd Euro 2012 în Piteşti?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.