Vă cer ajutorul

Am primit un comentariu pe blog cu câteva zile în urmă şi era legat de un caz, un caz destul de grav despre care voi scrie pe scurt, fiindcă toate detaliile le găsiţi mai jos în citat. De obicei eu nu dau atenţie mesajelor intrate la spam, dar cum Akismet a luat-o razna în ultimul timp şi bagă acolo şi pe cele corecte, am zis să mă uit. Printre cometarii, apărea şi acesta:

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

O să renunţ chiar la a mai scrie şi eu ce scrie prea bine în citatul de deasupra. Sunt un om inimos, îmi place să ajut lumea, iar acest caz este suficient de grav. Este pentru prima dată când mi se cere ajutorul pe blog, iar eu răspund afirmativ. Am intrat şi pe blogul dânsei să mă asigur că totul este în regulă şi nu este vreo cine ştie ce altă persoane ce are nevoie de publicitate. Totul este sigur, haideţi să fim uniţi, să ajutăm această mamă să-şi vadă copii crescând.

Leave a Reply

Your email address will not be published.