Vă mulţumesc !

Nu, nu astăzi ar fi ziua, dar din pricina ocupaţiilor mele, nu voi putea scrie mâine. Despre ce e vorba ? uite să zicem că acum 5 ani de zile, pentru prima dată în viaţa mea, dădeam peste o platformă pe internet ce avea numele de “blog”. Acum 5 ani de zile, am tastat primul meu articol de blogger, bineînţeles pe un blog necunoscut pe wordpress.com. Nu ştiam ce avea să fie, nu ştiam ce-i ăla un blog mai precis.

În capul meu, venea ca un jurnal online, unde eu îmi scriam opiniile, iar alţii comentau (dacă vroiau) la ele. Cam aşa vedeam treaba. Cu timpul, blogul a devenit un loc unde îţi poţi crea o comunitate, poţi lansa lucruri în premieră pentru internet, ba chiar ţi-l poţi face propria afacere din care pot ieşi bani frumoşi. Am învăţat atâtea prin cele 4 bloguri pe care le-am avut. Am învăţat să scriu corect pe internet, să folosesc diacritice, să mă exprim mult mai clar, să-mi susţin punctul de vedere.

Prin blog am învăţat foarte mult lucruri care în ziua de astăzi mă ajută şi mă vor ajuta foarte mult pe viitor. Blogul a avut şi partea lui de vină pentru faptul că româna a ajuns să-mi placă atât de mult. De aceea voi urma şi jurnalismul, după terminarea liceului. Pe lângă toate lucrurile ăstea pe care le-am învăţat alături de blog, vreau să mulţumesc în mod special tuturor celor care mi-au fost alături, şi-au exprimat opinia cot la cot cu mine, dar şi celor care m-au criticat. Toate lucrurile ăstea au fost constructive pentru mine. Nu mă opresc aici.

Am ajuns în cel de-al doilea an de blogging pe AdiSpune.Com şi nu acesta este sfârşitul. Voi continua să-mi spun părerile aşa cum ştiu mai bine. Voi încerca mai mult să mă documentez pentru a reuşi nişte articole cât mai interesante pentru voi. Chiar dacă nu vă puteţi numi toţi cititori, o să treceţi pe aici şi probabil o să citiţi rândurile ăstea, eu vă mulţumesc.

Sper să rămâneţi pe aici şi în viitor şi să ne auzim cu bine. Mâine plec la #Bistriţa pentru a dansa la campionatul naţional de clasa C, unde bineînţeles că va fi foarte greu. O să fac nişte actualizări pe Facebook de acolo.

La mulţi ani AdiSpune.Com ! La mulţi ani de blogging pentru mine ! La mulţi ani de citit pentru voi ! Hai şi-n general !

0 responses to “Vă mulţumesc !”

  1. felicitorari. la multi ani. ce vrei tu. nu-mi place backgroundul. cum l-ai obtinut? prin fotografierea faiantei din baile de la mare?

Leave a Reply

Your email address will not be published.