Vezi cum te îmbraci la şcoală

Da, este o chestie nouă pe care am observat-o, iar prin această chestie mi-aş putea  clasifica profesorii în anumite categorii. Astfel :

 • profesorul clasic : tu eşti îmbrăcat în uniformă, iar acesta trece pe lângă tine, ai văzut cum ii se luminează faţa şi zâmbeşte pe colţul gurii ? – da, îi place !
 • profesorul modern : acesta de obicei vine la ore îmbrăcat ultima fiţă, de asemenea apreciază persoanele din liceu (elevi, alţi profesori) care se îmbracă şi ei ultima fiţă ; oriunde trebuie să fie ultima fiţă.
 • profesorul las-o aşa, dar nici chiar : este acel profesor care nu dă importanţă hainelor, ci mai mult ştiinţei. Pe acesta nu prea îl interesează cum te îmbraci la şcoală, însă aţi văzut că strâmbă puţin din bot atunci când te duci chiar ultima zdreanţă.

Majoritatea profesorilor apreciază întradevăr, în funcţie de profilul liceului şi de uniforma acestuia, cum se îmbracă elevii lui. Întotdeauna dacă te vei duce cumva mai elegant la şcoală, cu o tentă spre uniformă o să vezi că primeşti mai multe aprecieri decât într-o zi când ai ajuns la şcoală direct din club, fiindcă n-ai mai avut timp să mai dai şi pe acasă. Cel mai bine, părerea mea este să faci un mix de haine. Adică să te îmbraci în mai multe feluri de-a lungul săptămânii, dar nu uita să mai introduci din când în când şi o zi dedicată într-adevăr şcolii (la îmbrăcăminte).

0 responses to “Vezi cum te îmbraci la şcoală”

 1. Da si la mine la liceu cei mai multi profesori te catalogheaza in functie de imbracaminte 🙂 ceea ce nu mi se pare corect deoarece conteaza cum se descurca la scoala acel copil, cat de cuminte e nu cum este imbracat.Dar depinde si de varsta profesorului.

 2. tin sa te contrazic. sunt profesorii (in general profesoarele) alea comuniste care cum le prind pe fete cu decolteu generos cum le asculta (lucrul ce mie ca baiat imi convenea, din 2 motive chiar :)) ) si profesorii aia pe care nu ii prea intereseaza cum te imbraci.

  blugi, tricou sau camasa si totul e ok. crede-ma. (daca tu esti cocalar si mergi in trening sau in pantaloni scurti da, sa te arda!)

  • Tin sa precizez draga razvan faptul ca nu sunt cocalar si ca nu am mers in viata mea imbracat in trening la scoala. Ma acum depinde si de tricou si de camasa sa stii, nu poti merge intr-o camasa in 1000 de culori sau un tricou de genu “proasta-i ma-ta”, atunci chiar te iau la rost.

 3. Directorul liceului meu e mai mult decat obsedat de uniforme. De obicei, dupa ce termina cu patrula din pauza mare trece in timpul orelor prin clase cel putin de vreo doua ori pe saptamana, asa ca toata lumea are uniforma.
  Cat despre profesori, majoritatea sunt fosile, asa ca le pasa in egala masura de ce ai in cap si de ce porti .

Leave a Reply

Your email address will not be published.