Viaţa cu Răzvan şi Adi

Credeţi-mă pe cuvânt că nu ştiu cum să descriu proiectu ăsta. Vă pot spune că este pură plăcere, 25% talent, restu e muncă. Însă o muncă plăcută, pusă în mod egal de mine şi de colegu Răzvan. Acum vă pot spune că în emisiune puteţi auzi tot felul de melodii ciudate sub formă de top, un top muzical normal de 10 melodii, bancuri, caterincă, seriozitate, iar voi aveţi câte o întrebare în fiecare ediţie. Prima ediţie a fost duminica asta de-a trecut, la ora 22:00 şi a fost un real succes, deşi eu personal nu am fost mulţumit de cum a ieşit. Avem pagina de Facebook, avem eveniment la următoarea ediţie care sperăm noi o să iasă muult mai reuşită decât precedenta. Am reuşit să strângem câteva persoane care s-au îndragostit la prima audiţie de noi şi le mulţumesc atât eu cât şi Râzvan din suflet. Nu ne-am supăra dacă şi tu, cel ce citeşti articolul ăsta, ne-ai da o mână de ajutor. Un like la pagina noastră şi o audiţie + o părere la final, atât, dacă îţi place te poţi alătura nouă. Tot ce vrem este să punem lumea într-o dispoziţie foarte bună, să-i facem să se simtă bine cât timp ne ascultă.

Sper că am reuşit într-un fel să vă spun câte ceva despre ce cred eu. Şi sper că va ajunge departe. Contează însă foarte mult de voi.

Joi voi lua parte la evenimentul “Fii tu Moş Crăciunul lor!” şi voi împărţi cadouri orfanilor ce n-au avut parte de o familie, de căldură sufletească. Dacă mai vine cineva din blogosfera piteşteană, ne vedem acolo.

0 responses to “Viaţa cu Răzvan şi Adi”

  1. ti-am spus si pe messenger, incarca-le undeva sa le pot asculta si in alte zile…ca de exemplu ieri am lucrat 🙂

  2. Felicitari pentru initiativa si muult succes, sa ajungeti unde vreti voi, chiar mai sus daca se poate 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.