Video Update #1

By | Spuneri

Am început din nou să folosesc video-urile în articole, de fapt vlogurile cum sunt ele cunoscute mai bine. Nu le fac des, le fac atunci când apuc, când îmi amintesc de cameră şi când ştiu că mă duc undeva unde merită şi memorat. Am fost weekendu trecut ziceam la un concurs de dans sportiv, fapt pentru care nu am reuşit să fac şi emisiunea sâmbătă seară. A fost frumos, am dansat, am fost premiat, am muncit la aranjat sala unde urma să se desfăşoare competiţia apoi la strâns, am râs, tot tacâmul, pe care bineînţeles că nu l-am prins pe video, fapt pentru care nu are mai mult de 1:05. Nu conţine vorbăreală, nu am zis să vă stric urechile până şi video cu vocea mea, aşa că am pus o melodie care mie îmi place, pe fundal. Nu ştiu dacă să vă placă sau nu, până la urmă l-am urcat ca să vă faceţi şi voi o idee ceva. Oameni gesticulând (gen vorbeau, vedeţi voi), coşuri de gunoi din viitor, statu la muzică care e foarte mişto, dar şi tensionant etc.

0 Responses to " Video Update #1 "

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Anghel Adrian, Anghel Adrian. Anghel Adrian said: Video Update #1: Am început din nou să folosesc video-urile în articole, defapt vlogurile cum… http://goo.gl/fb/8EZvo […]

 2. bibabum says:

  prin winamp prietene? ma asteptam macar la un virual dj

  • Adi says:

   pe bune acum, de ce s-ar folosi altceva inafar de winamp ? inafara de faptu ca pui o melodie si-o filezi la 1:30 sau 1:15 nu se face nimic altceva, sa nu crezi ca facem acu pe dj-ii aia din cluburi, e cu totul altceva.

 3. marrynusha says:

  foarte dragut video-ul

Leave a Reply

Your email address will not be published.