Vin la tine

By | Spuneri

marea

Când mă gândesc cât timp a trecut de la ultima noastră vedere, mă apucă melancolia. M-am aruncat în „munci” și gânduri și am uitat de tine. Îmi pare rău, dar te rog ca de data aceasta să mă primești așa cum ai făcut-o mereu. N-am să uit niciodată prima noastră întâlnire, cum de altfel ai fost mereu parte din mine și singura în brațele căreia m-am putut simți liber.

Mi se pare jalnic că-mi permit să scriu aceste rânduri știind că nu le poți citi, dar este pentru mine și pentru orice om ca mine. Sunt sigur că sunt mulți care simt asta pentru tine și sunt mulți pe care-i primești cu brațele deschise și nu, nu sunt gelos. Mă bucur că tu ești un prilej de fericire. Mă bucur că datorită ție, există contexte care creează amintiri plăcute. Vin la tine.

Vin la tine în cât? În câteva zile? Vin la tine pentru știu că doar acolo mă pot simți bine. Vin să te ascult, vin să te văd. Vin să ne vedem. Vin să ne petrecem și să recâștigăm timpul pierdut. Vin la tine, te rog, primește-mă cu bine. Pentru că tu mare, mereu, ai fost și vei rămâne, o mare parte din ceea ce numesc eu, casa sufletului meu.

Cât despre tine, cititorule, ne zărim de 1 mai în Vamă, așa-i?

Leave a Reply

Your email address will not be published.