Visul unei afaceri

By | Spuneri

Dacă aţi experimentat vreodată sentimentul acesta, cu singuranţă deja te-ai prins despre ce vorbesc. Cu toţii când eram mici am avut vise, mai mult sau mai puţin ciudate, însă unii dintre noi au avut vise mai îndrăzneţe, vise precum o afacere. Da, toţi suntem dornici să începem o afacere în ziua de azi, dar nu toţi avem bani şi cunoştinţele necesare pentru aşa ceva (aici, mulţumesc lui Dumnezeu sunt la colegiu economic, mănânc firme şi economie pe pâine).

Astfel că am rămas momentan, până unii dintre noi devenim majori, până alţii fac rost de bani, până muncim de ne sar capacele – cu visul. Visul ne dă speranţa că într-o zi vom fi la conducerea businessului favorit. Trebuie să vă mărturisesc că pentru mine, ceea ce înseamnă design vestimentar (în special tricouri, bluze) e moarte. Dintotdeauna mi-a plăcut să am o firmă ce poate creea tricouri cu design unic care să atragă lumea, să merg pe stradă şi să văd : “oaa uite mă, ăla are tricou făcut de mine”.

O astfel de firmă mi-as dori să am, e visul meu şi n-o să renunţ niciodată la el. Ba chiar am început, timid, aici. Acum că v-am spus, voi ce visuri aveţi legate de business ?

0 Responses to " Visul unei afaceri "

 1. Adri says:

  Bafta in continuare cu tricourile.
  Eu mi-as deschide un restaurant, asta imi doresc de mai de mult.

 2. Bogdan says:

  pai poti incepe prin a imprima tricouri… poate asa castigi ceva banuti cu care sa poti sa le si produci mai tarziu. daca te interesezi… imprimeurile nu necesita o investitie foarte mare… ca piata de desfacere alegi internetul… si cam asta e 🙂

  • Adi says:

   M-am interesat in fel si chip despre afacerea asta, stiu fiecare detaliu necesar deschiderii ei, dar momentan nu am nici 18 ani si nici nu-mi permit inca, veniturile mele din internet si ce mai fac fiind prea mici pentru o investitie asa mare (e vorba de 6000 de euro). Oricum, am imprimeurile la cei de la SmartGifts, de acolo se poate achizitiona si asa sper sa fac ceva banuti, conteaza mai intai lumii sa placa. Nu mi-ai spus insa care e visul tau ?

   • Bogdan says:

    nu prea visez… dar treaba asta cu tricourile am facut-o si eu 🙂
    si nu te costa 6000 de euro. materialele necesare inscriptionarii, daca stii de unde sa le iei sunt foarte ieftine, o presa gasesti second-hand la mai putin de 1000 de euro, un cutter-ploter e si mai ieftin.

    apoi iti mai trebuie un srl… care e sub 300 de euro si pe care poti sa-l si imprumuti de la cineva platindu-i numai codul caen si impozitele pe profit 🙂

 3. Zoly says:

  In momentul de fata vreau sa fac ceva pe partea de Web Design…ceva ce nu prea e in RO, insa necesita multe resurse.

 4. rebecca says:

  bafta in tot ceea ce faci!

 5. Nu exista “Business model” , banul e un jeton chiar si pt a incepe o afacere , eu anul acesta am inceput (asociat /in Paris si Carcassonne) , un castig faraonic munca la fel , in Romanica in afara de comunisti mafioti nu sunt , cei doritori sunt prea slabi pt a intra intr-un joc ca acesta , sau sunt dar termina cu un game over , banul si “relatiile” conteaza , De ce ? concurenta imensa pe piata .

 6. Troler says:

  Ideal ar fi o afacere care sa necesite o investitie minima, nu conteaza domeniul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.