Vodafone a deschis magazin pe Lipscani (P)

By | La aer liber

Și fără minciună, este unul dintre cele mai faine magazine de retail în care am intrat până acum. Face parte din conceptul global de design Vodafone și mie pur și simplu mi-a creat din start o impresie bună.

Este genul de loc unde nu numai că beneficiezi de servicii de telefonie mobilă, dar poți veni și te relaxa liniștit cu prietenii sau singur și poți încerca dispozitivele puse la dispoziție de Vodafone.

Eu unul m-am simțit chiar bine la lansare și de când am pășit în magazin mi-am dat seama că-i vorba de-un concept nou. La etaj este chiar parfum de mers și relaxat.

Gazdele (vezi imaginea alăturată) au fost de-un simț al umorului tare dezvoltat, bineînțeles ajutat și de public. O atmosferă frumoasă în care seriozitate s-a combinat perfect cu umorul. gazdele lansării noului magazin Vodafone

Magazinul este dispus pe două niveluri. La parter sunt patru puncte de vânzare plus dispozitive de testing, în timp ce la nivelul superior a fost creată o zonă specială de relaxare. Aceasta din urmă face parte din noul concept și se potrivește de minune cu zona.

La parter programul este 9 – 23.00, iar la etaj se extinde până la ora 3 dimineața.

Locul? Strada Lipscani, nr. 27.

Alături de deschiderea acestui magazin a avut loc un alt eveniment important și anume lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus în rețeaua roșie. Nu cred că are rost să vă dau informații despre telefon, atât doar că Vodafone a creat un abonament special și anume Red 49 cu care, în sistemul buy-back, poți beneficia de iPhone 6 la o diferență destul de mică.

Mai există posibilitatea, tot cu RED 49, să iei iPhone 6 la prețul de 268,99 EUR. E ceea ce recomand atât eu cât și majoritatea oamenilor din domeniu.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul Vodafone și mergeți musai zilele astea la noul magazin de pe Lipscani. Promit eu că n-aveți ce pierde, ba chiar vă veți simți olecuță într-o altă Românie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.