Vorbim social despre trendurile de azi

Sunt peste tot, de la #trendmogul pe Twitter până la noua ţinută pentru un bal de boboci. Ne lovim la orice pas, încercăm să ne menţinem cât putem pentru a fi “pă trend”, uneori reuşim, alte ori suntem luaţi pe sus. Cu toate ăstea, articolul ăsta va fi într-un fel plin de statistici. Unele interesante, altele nu foarte, depinde de părerea voastră. Începem cu ceea ce ne place, cu media, cu internetul. Ţin să vă anunţ că suntem într-o creştere continuă, iar Facebook-ul categoric rupe orice fel de îndoială. MySpace şi mai bunii prieteni de la hi5 se străduie din răsputeri să-i prindă din urmă, în timp ce Google nu mai aleargă după aşa multă faimă ca înainte (noul browser Chrome, profiluri noi şi alte lucruri anunţate într-un timp trecut). Clar nu avem ce discuta, Facebook e “number 1”, iar altceva nu mai putem spune. Mergem mai departe şi ajungem la TV, acolo unde prietenul tuturor, peste noapte devenit, Sorin Ţiganu’ face furori (mai bine zis ruperi de nori între statisticile telespectatorilor medie/minut). Auzim repetări dese cu săgeată spre el, melodii în care “m-au julit predomină” şi aşa mai departe. Emisiunea “În puii mei” deja a câştigat un succes extraordinar după perioada Sorin Ţiganu.

La IT, avem Windows 7 care rulează pe majoritatea sistemelor şi telefoanele cu touch-screen care sunt în mâinile majorităţii adolescenţilor din ziua de azi. Mergem repede mai departe (nu vreau articol lung) şi ajungem la .. muzică. Manelele rămân în top pentru român, sună normal, însă ce-am aflat zilele trecute este faptul că orice excursie (cu şcoala) pe undeva, trebuie să aibe şi o manea. Maneaua aia cu “indianca mea”.. e în top săptămânile ăstea. Şi acum, darul ! (reclamă Altex). Pe o scară mai largă, în social vedem o creştere masivă a violenţei şi drogurilor. Super tare frate ! mergem din ce în ce mai bine, iar acel bine e frumos fiindcă ni-l facem noi cu mâna noastră. Da, nu am vorbit pe foarte larg, v-am adus două imagini interesante şi poate voi mai reveni pe acest subiect.

0 responses to “Vorbim social despre trendurile de azi”

  1. tocmai ce am vazut azi “The social network”(cu si despre facebook)…chiar a fost interesant in ceea ce priveste fata asta a retelelor de socializare …deja daca nu ai facebook nu existi in opinia altora…dar pun pariu ca multi din utilizatori nu stiu nici pe sfertcat poate duce facebookul…nu ca eu as sti…dar ma intreba cineva zilele trecute cum se schimba o poza pe facebook :)) … dar e in trend nu :))? Nu am vrut sa ma apropii de cotul”vesel”cu manele pentru ca in opinia mea nu merita nici atentia 🙂

  2. Eu am o problema cu facebook-ul si chiar nu imi dau seama de ce. Cand mai vad cate o reclama in care e pomenit mi se face greata. Inteleg ca se cere la momentul asta…..dar nici chiar in halul asta. POate o sa imi fac si eu un cont dupa ce ii scade din popularitate:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.