Vorbind de “2012”

By | Spuneri

Da ştiu, filmul a apărut acum mult timp, însă eu abia în seara asta am avut marea ocazie să-l văd. După lungi aşteptări şi amânări, iată că acum am putut vedea filmul (mulţi chiar au ajuns la CinemaCity şi l-au văzut, alţii au preferat să mă condamne în linişte şi să zică că nu am avut bani să ajung la film, nu timp) – puţin îmi pasă !

Aş dori să vă spun câteva lucruri despre el, dacă nu l-aţi văzut până acum. În primul rând acest film trebuie văzut neapărat la CINEMA, nu acasă. Acasă nu are absolut niciun farmec, asta în caz în care nu ai “home cinema”. Toate efectele din film sunt extraordinare, super bine lucrate, însă la un moment dat o cam dă într-un joc video, ceea ce mi se pare cam deplasat. Ideea filmului de fapt e cam deplasată cu totul, nu cred că va fi aşa grav în 2012, dar cine ştie.. ce va fi atunci. Regret aşadar foarte mult că nu am reuşit să ajung la cinema pentru acest film, probabil într-o bună zi va mai fi la cinema, atunci nu voi mai rata şansa. Filmul este bine lucrat, actorii pe măsură, totul de fapt a fost foarte bine pus la carte, dar v-am spus : s-a sărit calul destul de mult. De la mersul cu avionul printre zgârie nori prabuşindu-se până la mersul cu maşina printre asteroizi căzând.

Cred că am scris destul, nu ştiu pe cine am convins să vadă filmul, pentru mulţi am înţeles că a fost o dezamăgire. Ei bine să ştiţi că nu e chiar o dezamăgire, e destul de captivant, chiar dacă are peste 1 giga şi un timp de rulare de 2 ore jumate, e foarte bun. Merită, eu unul nu am observat cum a trecut timpul când m-am uitat la film. Gata, mi s-a făcut sete, mă duc să mi-o potolesc.

Urmează “Avatar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.