Vreau să devin ambasador ZorileStore.Ro!

By | Gânduri

zorile_store_logoAşa cum a apărut şi în BBC World News, NBC, Mashable şi mă rog, toate publicaţiile, televiziunile de ştiri şi site-urile de profil posibile ce mai cuprind prin ele ştiri legate de social media, internet să fie, în general. Adrian, adicătelea marele scriitor al acestui blog, vrea să devină AMBASADOR pentru ZorileStore.Ro! Cu această ocazie, vreau să vă prezint, cu mare fast un produs ce-l puteţi obţine foarte uşor din categoria Curăţenia de Primăvară de pe al lor website.

Care este ideea, voi trebuie să comandaţi un produs, iar eu vă recomand ce alt produs să alegeţi, gratis, pe lângă cel comandat de voi iniţial. Practic, cumperi ceva, primeşti încă ceva – gratis. Nu-i mare baiul, nu? Vreau să vă spun că, înainte de toate, am mai comandat de pe ZorileStore şi cu alte ocazii, două perechi de fotbal de sală de la Puma, de care sunt foarte mulţumit acum şi ţin să vă spun astfel – calitatea se simte. Prin urmare, este un site de încredere, n-aveţi de ce să vă feriţi.

Asta fu’ mega-introducerea mea. Vorba unui mare domn: să trecem la treabă. Voi merge tot pe aria sportivă, fiindcă, îmi place sportul la nebunie, iar din fericire, ZorileStore are produse numai bune pentru această categorie. Ce vă propun eu pentru alergat, este o pereche de adidaşi tot de la PUMA, deoarece este compania mea favorită de încălţăminte sport şi nu numai. Modelul este COMPLETE CONCINNITY III. Înainte de toate, de ce PUMA? Am încercat prima dată această marcă în 2010, când mi-am achiziţionat o pereche de adidaşi de stradă şi una pentru fotbal de sală. A fost, poate nu chiar dragoste la prima vedere, că doar n-o exista aşa ceva, dar comoditatea, siguranţa (fiindcă mai am unele probleme cu gleznele), iar pe partea de sport punerea în lumină a avantajului meu – viteza, m-a convins. Puma de acum înainte.

pumaDe aceea şi pentru alergat folosesc aceeaşi marcă. Sunt comozi, de durată, dar aici depinde şi pe ce suprafaţă îi expui, vreme, mod de îngrijire, în ce scop vrei să-i foloseşti, oferă siguranţă gleznelor, lucru important pentru mine. Am încercat şi de la alte firme, dar nu m-au impresionat atât de mult precum au reuşit acestea. Sunt încălţările mele favorite, în mod special pentru activităţi sportive, de aceea vă şi recomand. Acest model are şi un design plăcut, unisex, aşa că să nu vă aud că-i de fete sau de băieţi. Nadal a purtat roz, la fel şi Federer.

De altfel, vine vara, berile se înmulţesc în cazul bărbaţilor, iar femeile trebuie să se îmbrace subţire, punând-şi în lumină corpul, de aici, sportul este necesar. Alergatul ajută enorm la menţinerea siluetei, condiţie fizică şi o viaţă mai sănătoasă şi îndelungată. Pe lângă asta, adidaşii sunt buni şi pentru aerobic sau mers la sală.

Ca încheiere, am un produs favorit pe site-ul ZorileStore în acest moment, produs pe care vreau neapărat să-l încerc deoarece a trecut ceva timp şi tot n-am apucat să am o astfel de pereche de teneşi, mai exact. Vin de la Vans, se găsesc aici şi acum spuneţi voi: nu-s mai frumoşi ca Converşii? Pe bune acum…

Bun, să înceapă curăţenia de primăvară!

Leave a Reply

Your email address will not be published.