Vreau să semnez prezența la #TFB9

By | La aer liber

Am aflat de curând atât de la Cristi cât și din actualizările de pe Facebook, faptul că Foto Union organizează un nou #tfb și că, pe lângă oamenii frumoși care merg, mai au un loc pentru încă un blogger.

Ce este #TFB?

tfb9-afisul-oficial-web-560x800O tabără de fotografie dedicată bloggerilor. Este organizată de ceva timp acum, fiindcă a ajuns la ediția a IX-a și vă spun că mereu am avut Instagramul și Facebook-ul plin de poze frumoase când aveau loc taberele.

Tabăra se va desfășura în perioada 20-23 noiembrie în Cetatea Bistriței, un loc superb a țărișoarei noastre în care nu am apucat să ajung până acum.

Țin minte că atunci când am fost la #schiem, Toma și Alex aveau niște veste cu inscripția #tfb pe ele și le-am zis cât de faine sunt.. Mi-au spus că le-au căpătat de la un #tfb și mi-au povestit mai multe despre ce înseamnă. Imediat am fost atras.

Mi se pare că și Andrei i-am zis treaba aceasta, dar oricum nu cui i-am zis eu ce, contează, ci de ce vreau să merg. Prin urmare…

De ce vreau să merg în #tfb9?

În primul rând, sunt un mare fan al fotografiei. Când îmi pică în mână vreun aparat foto, nu ezit să îl pun la încercare. Urmăresc fotografi pe internet și reviste online de fotografie și este o una dintre pasiunile mele pe care aș dori să o dezvolt cât mai mult în viitor. Rămân fidel fotografiilor abstracte și naturaliste.

În al doilea rând, cum nu am un aparat foto profesional, utilizez telefonul și Instagramul ca să-mi etalez cunoștințele. Când mi-am luat noul telefon, am căutat să aibă musai o cameră foto cât mai bună. Contul meu de Instagram îl găsiți aici.

Dar mai ales…

pentru că scriu o carte. Uite, am spus-o! Într-adevăr de o perioadă încoace am început să scriu o carte cu experiențe majore, atât fictive cât și non-fictive, iar timpul ce-l voi petrece la Cetatea Bistriței nu va rămâne unul fără poveste.

O să încerc să intru cât mai adânc în istoria locului, să vorbesc cu oamenii de acolo pentru a afla lucruri cât mai interesante. Sunt sigur că nu voi veni cu mâna goală. Agenda, pixul și telefonul pentru poze. Voi fi pregătit.

Și mai ales pentru că am slăbiciunea să mai fac povești din poze, cum am făcut aici.

Tabăra este organizată, așa cum am spus, de Foto Union și powered by Nokia Lumia 930. În respectiva perioadă nu cred c-o să vreți să nu urmăriți hashtagul oficial, care este #TFB9Lumia930.

V-am lăsat deasupra titului o galerie foto cu poze făcute de mine cu… telefonul pe unde am fost.

Sper că v-am convins cât de mult m-ar ajuta să mă dezvolt atât pe parte de fotografie cât și pe parte de scris și dacă voi ajunge acolo, n-am să vă dezamăgesc. Ne citim curând. 😀

0 Responses to " Vreau să semnez prezența la #TFB9 "

  1. […] voi lăsa aici un link către articolul cu care am participat și în care-mi justific motivul pentru care am vrut […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.